12. Apaji Falunap a vidékiek fesztiválja.


Tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre az „Apaji Falunapok” elnevezésű rendezvénysorozat.


Ahogy már a rutinos falunapra járók megszokhatták, ha péntek, akkor „Rock falu”. Apaj főterén fellép az Edda zenekar, 22 órától pedig Majka és a Curtis, habár azért az utóbbi előadok esetében zenei műfaj tekintetében vitába szállnék, hiszen szerény véleményem szerint távol állnak a rocktól. A két zenekar váltás között majd a helyi táncos lábú fiatalok kapnak helyet a színpadon, az-az a Diamond Dance ügyes csapata fogja zárni a rendezvénysorozat első napját!

 

Második nap a másnaposoknak is lesz idejük felszáradni, hiszen a szombati megnyitó 9 órától kezdődik. Főzőverseny, focimeccs és táncház színesíti a délelőtti programok sokaságát. A koncert sorozatok 18:00 órától kezdődnek, elsőként a Zacc együttes izzítja be a közönséget, majd este 8 órától, idén Kijevben az Eurovíziós versenyen Magyarországot képviselő Pápai Jóci fogja szórakoztatni a nagyérdeműt 90 perces repertoárjával.

Majd az est és a rendezvénysorozat zárásaként a környékbeli „sztár” együttes, Csóka Szabi és bandája fogja játszani a talpalávalót.

 

 

A rendezvénysorozat kiemelt eseményeit dokumentáljuk, és egy-egy élő bejelentkezés kapcsán meg is osztjuk veletek facebook oldalunkon!

 

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .