2014 a Puszta Online éve lesz!


The_Party_by_complejoMozgalmas évet zárunk mi is, de garantáljuk, jövőre többet hallatunk magunkról!

Idén bejártuk az országot és még a határt is átléptük, hogy minél naprakészebbek legyünk az ország legjobb programjaival kapcsolatban!

Tavasszal Bécsbe látogattunk a Life Ball fesztiválra! Bejártuk a város nevezetességeit! Már amennyire volt időnk egy csomó érdekesség kimaradt! Mert a szerkesztő be volt zsongva, hogy tombolhasson egyet Adam Lambert élő fellépésére!

Nyár elején, Apajon tomboltunk a Zanzibar koncert alatt! Mondhatni elvesztettük az eszünket, annyira jól sikerült!(Már ha volt vagy van olyanunk).

Augusztus 20.a előtt csak durr bele elugrottunk Székesfehérvárra megnéztük az ünnepi játékokat!Gyönyörködtünk a hangulatos kis utcákban és minden egyéb másban!

Majd másnap az ország másik végében megnéztük Debrecenben a virágkarnevált, majd a város főterén Puszta koktél kortyolgatunk,(de tényleg mi sem gondoltuk, hogy van ilyen)

Októberben a Szent Ilona vízesésnél túráztunk, ami mondhatni kalandos volt, mert az előző nap csaptunk egy laza házibulit! A túra során ellátogatunk Recskre a kényszermunka táborba! Majd felmentünk a Kékes tetőre!

És időközben bővítettük csapatunkat, weboldalunkat! Ma már saját divat tanácsadónk van Alexandra személyében! Továbbá igyekeztünk a zenei hírek terén is publikálni Justin jóvoltából!

De ennyit 2013-ról! Jövőre még több interjúval még több fesztivál ajánlóval tudósítással várunk benneteket!

Ezúton szeretnénk minden olvasónknak Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánni!

 

rp_banner_201203.gif.1367521103719