2015 a mi évünk volt!


Hamarosan vége az évnek lehet készíteni a pezsgősüveget és a konfetti!

 

Ezért úgy gondoljuk, hogy nincs is jobb alkalom a mostaninál, hogy közzé tegyük az évértékelő beszédünket!

 

2013 nyarán mikor megszületett a terv hogy létre jöjjön a Puszta Online weboldal, még nem gondoltam, hogy ennyi örömet fog okozni számomra!

cropped-cropped-Ujborito.pngSzeretem volna egy olyan weboldalt létrehozni, ahol nem a profit szerzés az elsődleges cél! Ami nem siker hajhász és főképp nem lájkvadász oldal! Bátran jelenthetem ki, hogy egy-egy cikk megírásakor kollégáimmal együtt törekedtük arra, hogy minden témában pártatlanok maradjunk! Mindig is törekedtünk a politikai függetlenségre! Számunkra fontos a nyitott gondolkodás és az, hogy olvasóink sajátjuknak érezhessék weboldalunkat, hogy bátran tudjanak és merjenek hozzánk fordulni kérdéseikkel és kéréseikkel!

Az elmúlt évben több száz kilométert tettünk meg több falvat-várost jártunk be, hogy minél több értéket tudjunk közvetíteni nektek kedves olvasóknak! Igyekezetünk minél több eseményen ott lenni, ha más nem képben vagy egy-egy facebook bejegyzéssel tudósítva! Szörnyen büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt időszakban több híresség szervezet is interjút adott nekünk! Mint például……

 

 

 

Janca Áron

REV

Susii

Szeltner Márk

Margaret Island

Children Of Distance

Extensive

Mr.Mc.

Árva Mancsok Menedék

Tanácsok Tiniktől Tiniknek

 

 

És habár egyes oldalaknak ennyi a napi letöltése, de mi mégis büszkék vagyunk rá mert a mi érdemünk!Hiszen  napokban a weboldalunk átlépte a 2015.évi összesítés alapján a 24000. látogatót!

 

 

Ezúton szeretném megköszönni minden kedves olvasónak a töretlen támogatást! És szeretném megköszönni szerkesztő munkatársaim éves munkáját!

Mindenkinek sikerekben gazdag Új évet kívánok!

És hogy ki nem válaszolt megkeresésünkre?

Olyan nem volt mindenki szóba állt velünk és bátran kijelenthetem egy-egy interjú alannyal szoros barátságok is születtek!

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .