A nyár még javában tart és itt is a Top 10 nyári sláger csekkold Te is


A nyár még javában tart habár néha az időjárás meghazudtolja önmagát! Ennek ellenére Justin ismét összegyűjtötte nektek az ide nyár 10 legnagyobb slágerét, amit tuti, hogy hallottatok a Balaton Parton sétálva az erkélyen napozva vagy a Parkban heverésző emberek telefonjából üvöltve!

Szóval nincs más dolgotok, mint hátra dőlni és megízlelni a nyárforró hangulatát eme remek zenék meghallgatásával!

 

10.A fesztiválok pörgős őrült forró hangulata a nyár elmaradhatatlan kelléke! Íme Wellhello elgondolásában Emlékszem Sopronban! Ami mellesleg a Volt fesztivál idei hivatalos dala volt!

 

 

Nem tudom Ti, hogy vagytok, veled én imádom a nyár estéket! A tücskök ciripelését a természet friss illatát a lágy hűsítő nyári szellőt (na, jó tudom csöpögős, de akkor is) Margaret Island Csillagtalan című száma pont tökéletes az ilyen borral áztatott estékre Lotfi Begi feldolgozásában szinte tökéletes! Kell ennél jobb?

 

 

Örült szerelmek egy éjszakás kalandok ezt is jelenti a nyár (persze felelősség teljesen)! Kinek a Pap kinek a paplan vagy nem is így van közmondások nem az erőssége szóval egy szónak is száz a vége! Ha egy remek nyári napon jó vagy hozzám akkor énekelhetem én is ezt a dalt vagy nem? Egy biztos Superstereo és Dé megénekli helyettünk, hogy bent a neved!

 

Imádom a kocsi zenéket tető le és üvölthet, a zene a kabrióban vagy a könyököt ki az ablakon aztán mehet a vagánykodás nekem ez a zene olyan habár a mondani valója távol van ettől a gondolat foszlánytól, de akkor is különben is ez Avicii és a Waiting For Love!

 

Calvin Harris számomra a példaképek egyike mindig tudja, mi kell, a tömegnek mégis egyedi hangzásvilággal építi fel dalait! A következő szám is pont ilyen utánozhatatlan! Közreműködő előadok pedig zseniálisak!  Calvin Harris_Pray To God Ft.Haim !

 

Nem mondhatnám pont nyári slágernek, de Magyarországban most ért meg ez a zene a hallgatásra és végre a rádiók is nyomják! És mi szeretjük a szerkesztőségben sűrűn üvölt a hangszórókból Years &Years-King című remek alkotása!

 

Martin Solveig-et senkinek nem kell bemutatnom szerintem! Rengetek top sláger tapad a kezéhez és milyen jó is nekünk, hogy Ő van és létezik, és hogy ilyen remek szerzeményeket rak össze! Mert ez a zene akkor a legjobb mikor leesik, a nap az égről az este forróbb a zene hangosabb a lézer fények pedig csak úgy cikáznak körülöttünk!  Egyszerűen imádom!Martin Solveig +1

 

Következőben pedig egy újdonság, ami tutira uralni fogja a nyár még hátralévő részét! Remek feldolgozás! Könnyen az ember fülébe mászik! Mr. Belt &Wezol,Freejak-Somebody To Love

 

Nekem kicsit ez a szám a 90-es évek második felének a zenei hangulatára hajaz, de nincs is evvel semmi baj Dawn Tallman erőteljes már- már „disco füstös” hangja pont átadja ezt az érzést! Bob Sincler ft. Dawn Tallmann-Feel the Vibe.

 

 

Ez az a zene, amivel indítok majd, ha újraéled hamvaiból a Radiopink! Nekem ez a dal a nyár befutója! Lost Frequencies – Are You With Me

 

 

 

 

Ha tetszett zenei összeállításom kövess az alábbi Bannerre kattintva Facebook oldalamon is!  

cropped-10446645_660604777350903_6747948203812984442_n.png