A szerelem illata-Karácsonyi filmajánló


Valljuk be mi sem tudja jobban melengetni a szívünket a téli hidegben, mint egy karácsonyi „love story”.

Szerintem sokan vagyunk azok, akik már találkoztak társkereső weboldallal vagy, használtak randi appot. Aki nem használt az is tudja, hogy az ismerkedés a mai világban bármennyire is tűnik egyszerűnek sajnos közel sem az. A gyors informatikai fejlődésnek sok mindent köszönhetünk, viszont a sok jó dolog mellet az online ismerkedésnek rengeteg árny oldala is van. 

Az vesse rám az első követ, aki még nem hazudott az interneten, számomra a fotó retusálása is ide tartozik. Ugye, hogy mindannyian szeretjük jobb fényben feltüntetni magunk az online térben. Randi applikáción, pedig egyenes röpülnek lefelé azok a kilók a centiméterek pedig növekednek…, (persze itt nem a derékbőségre gondolok.)

Erről a „kis füllentésről” a randi applikációról és a szerelemről szól a Netflix saját gyártású romantikus filmje „A Szerelem illata”. Aki, valami nyálban tocsogó, szépfiús, királynős klisére vágyakozik, annak kimondottan nem ajánlom ezt a filmet. 

Sokkal inkább ajánlom azoknak, akik egy hétköznapi életszagú történetre vágynak, rengeteg poénnal, intelligens humorral és karácsonyi csillogással. 

A történet főhőse egy gyönyörű újságírónő, aki a szerelmet keresi az egyik randi applikáció segítségével, az ebből adódó érdekes történetek, pedig megosztja olvasóival. Főhősünkre rátalál a szerelem, ahogy a romantikus filmekben lenni szokott. Viszont, általában minden túl szép, hogy igaz legyen… Távolság ellenére a nő elutazik a férfihoz, hogy élőbe is találkozhassanak és meglepje karácsonyra. Csakhogy, kiderült nem azt a személyt találta ott, akit az alkalmazáson keresztül ismert meg, persze van kiút az átverésből. Bonyodalmak sokasága, egy közös megállapodás és végül a főhősünk is megtalálja az igazit, mindezt úgy, hogy akár saját tapasztalataink által is át tudjuk érezni a történetet.

Egy dolog viszont nem derül ki a filmből, az, hogy milyen a szerelem illata. Mondjuk ezt mindenki saját maga dönti el és érzi, hiszen az illat képes emlékeket felidézni. 

kép:mafab.hu

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .