Aloe Blacc a nagyok árnyékában.


Manapság nem elég, ha valaki tehetséges Dj, hiszen ma már minden ötödik ember Dj-nek képzeli magát, aki legalább egyszer letöltötte a Virtual Dj-t a gépére.

Mitől válik valaki jó lemezlovassá?  

Na, erre a kérdésre a választ nem tőlem fogjátok megkapni, de egyet viszont biztosan tudok, a jó Dj megállogatja, kivel dolgozik együtt

Ahogy tette azt életében Avicii is. Tehetséges volt, fiatal, elszánt és tudta, mitől lesz jó egy dal és persze kitől. Sikereit nem feltétlenül csak magának köszönheti, legnépszerűbb dalai esetében, mindig volt egy közreműködő előadó.

Legismertebb közülük Egbert Nathaniel Dawkins, művésznevén Aloe Blacc, zenész, szövegíró, rapper és zenei producer. Avicii-vel közösen készült leghíresebb daluk a Wake Me up több mint 22 ország toplistáján szerepelt beleért az Egyesült Királyságot és Ausztráliát.

Az úriember saját dalait igazi zenekedvelőknek ajánlom, nem kifejezetten sláger gyáros szerzemények és valahogy pont ettől is különleges. Érezhető a zene iránti szeretete, nem kell kifejezetten angolul tudni, ahhoz, hogy meg is értsük, miről is énekel.

kép forrás:aloeblacc.com

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .