Animal Cannibals története Ráckevén!


Megjelent a magyar Rap/Hip-Hop világ előfutárjaként is emlegettet Animal Cannibals zenekar legújabb videoklipje!

 

A banda 1989-ben alakult nem sokkal később az 1990-es évek küszöbén meg is született az első Rap számuk akkor még a zenekar három tagból állt a jelenleg formációt 1991-ben siker felvenni,(hogy így magyartalanul fogalmazzak) ugyanis akkor vált ki a zenekarból D.J.UBY.

 

Azóta mondhatni töretlen a sikerük, habár az elmúlt időszakban kicsit eltűnni látszódtak a zenei élet palettájáról. Többek között talán az is lehetett az oka hogy az AC nem egy tipikus celeb banda.

 

Legújabb videoklipjük Január 20.-án jelent meg, ami „Ezt a várost” nevet kapta! A videó, akár lehetne Ráckeve turisztikai imázs videója, hiszen remekül sikerül egy-egy képsorban bemutatni a város legszebb és leglátványosabb turisztikai célpontjait! (De lehet, hogy elfogult, vagy hiszen Ráckeve az én szívemhez is közel áll!)

Mindenesetre azoknak is érdemes megtekinteni a videoklipet, akik nem szeretik az Animal Cannibalst ,ha más nem a látványvilágért!

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .