Art of Beats-„Az igazi érzelmek az égben köttetnek”


Megjelent az Art of  Bets formáció legújabb dala és videoklipje, ami az Arcom láttam címet viseli!

 

Szerény véleményem az, hogy a sikerhez nem elég egy jó zene. Persze kezdetnek tökéletes.  Mindenesetre az összképhez kell egy megfelelő minőségű videoklip is, aminek jó, ha van története is!

 

 

Könnyű receptnek hangzik, de nem az! Legnehezebb dolgok közzé tartozik a gép előtt ülő személy figyelmének lekötése minimum 3 percig. A videoklip megtekintése során az első 20 másodpercben eldől, legalábbis nálam, hogy a dal és a képkockák alapján végighallgatom és végignézem-e a videót vagy sem?

 

A szerelem mindig is jó téma lesz a szövegírásban, dalszerzésben, festészetben és művészetben egyaránt. Mert a szerelem mindenkit utolér előbb vagy utóbb. Hiszen nem függ a vagyontól a bőrszíntől és a nemzetiségtől! Nem függ semmitől.

 

Mert olykor hírtelen belép, az életünkbe felforgat mindent körülöttünk, majd tovább áll.  

„Nem mondta senki olyan régen már,
és nem hinnénk,
de egymás életében százszor többet érünk…”

És igen ez a kiragadott mondat kellőképpen jelképezi a szerelmet. Mert olyankor nincs más csak Te meg Én!  Nem számít semmi se idő se tér. Olyankor minden szép és a világ is boldogabb hely körülöttünk.

 

„mellettünk táncol minden bolygó,
minden csillagkép.”

 

Fölösleges tovább koptatnom a klaviatúra billentyűit tessék megnézni és meghallgatni Arcom láttam című újdonságot Az Art of Beats jóvoltából és éld át újból Te is a szerelmet!

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .