Art of Beats-Heartbeat a „Party közepén behunyt szemmel életérzésről szól”


A fesztivál szezon vége felé tartunk, de megannyi emlékkel mondunk búcsút a nyárnak. És ha ezeket az emlékeket bármikor fel szeretnénk idézni akár segítségünkre lehet az Art of Beats zenei formáció legújabb szerzeménye a Heartbeat is!

A srácok nagyon egyszerűen megfogalmazták miről is szól legújabb zenéjük!

Ez a dal az önfeledt, party-közepén-behunyt-szemmel életérzésről szól!

Megalakulásuk célja elmondásuk szerint, hogy gyakorta szülessenek dalok, remixek igényesen, nagyon mai életérzéssel.

De fölösleges koptatnunk a klaviatúrát, hiszen a srácok remek bemutatkozást küldtek el nekünk, amiben minden fontos infó szerepel. És amit már lentebb olvashattok is! Továbbá reméljük alap, hogy a zenéjüket is bátran hallgatjátok és ajánljátok másoknak is, mert szerintünk tényleg van helyük a magyar zenei piacon!

Az Art of Beats megalakulásának célja, hogy meglehetősen gyakorta szülessenek dalok, remixek igényesen, nagyon mai életérzéssel.

A törekvés, hogy közérthető, előremutató popzenét a elektronikus hangzással vegyítsük.

A Dalokat az Art of Beats háttércsapattal együtt öntjük mai, egységes formába. Gruman, J-bee, Vien, Gabessz, Tujmi, Crash, Tomcsi, és Márió az alkotócsapat fontos részei.

Reméljük nem túlzó az Ütemek művészete elnevezés… Zenéink – akár csak az életük – lüktet, vibrál, minden egyes percben valami új és izgalmas dolog felé kacsint.

A szövegek nagyon fontos részei a daloknak. Az Art of Beats igyekszik az ezerszer elcsépelt sablonokat kerülni. A megszokott sémáktól a víz ver minket…

Dalszövegeinkbe a tündéri Szemenyei Vivien segít be, de én is szeretek történeteket írni az élet minden szegletéről, elsősorban magyar nyelven.

Az Art of Beats viszonylag  rövid létezése ellenére igen termékeny. 2015 nyarán elkészült bemutatkozó videóklipünk a “Pörög a világ”, amit 2015 szeptemberében egy második (lyrics) videó, a “Nem az a hős!” követett. 2016-ban eddig két videopremierünk került fel a Youtube-ra a tehetségesRob közreműködésével!

Ezek a dalok még a kompromisszumok jegyében készültek, 13900194_1778745949036288_1650535450272832791_nviszont szeptemberben elkészül a legfrissebb és – a remények szerint – legjobb Art Of Beats klip, az “Arcom láttam”!

Ebben a dalban a csodálatos hangú Vien a közreműködő! Varázslatos személyiség!

Szűkebb környezetünkben – Sopronban és környékén – már sikerült ismertséget szerezni, – reményeink szerint – szép lassan ez az ország többi részéről is elmondható lesz.

Az előjelek biztatóak, jelenleg is több felkéréssel rendelkezünk.

Játszottunk már Pécset, Bécsben, Budapesten és a Balatonnál is.

Dalainkat nem csak a Soproni Naprádió, a Petőfi és a Forrás Rádió tűzte műsorára, de klip formájában egyre több televízió is bemutatja. Nagy köszönet érte nekik!   

 

 Végezetül köszönjük az Art of Beats-nek, hogy megtisztelnek minket bizalmukkal!

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .