Augusztus 20, avagy élmény a köbön?


Kép forrás:nlcafeTényleg bocsánat meg minden, de sajna jobb szalagcím nem jutott az eszembe! És a kérdőjel a mondatvégén sem hiábavaló! Miért is?

A történet nagyon egyszerű az országban rengeteg programot szerveztek az államalapítás ünnepére! (Pár plakátot és programajánlót még a facebook oldalunkon is találhattatok!) Tavaly előreterveztünk most idő, költözés és sok apró dolog miatt, mi községhatáron belül maradtunk! Így hát lecsekkoltuk Bugyi község Programjait!A délelőtti kenyérszentelést kihagyva úgy döntöttünk, hogy csak a koncerteken veszünk részt! Amik a programfüzet szerint 18:30-kor kezdődtek volna! Persze a valóság az egészen más volt! Hisz még este hétkor a ByTheWay zenekar csak az öltözőjébe juthatott be, ahol addig behangoltak! Szerencsénkre összefutottunk egy bennfentes ismerőssel, aki elárulta, hogy délben a lépcsőnél találkozott olyan kis csajjal, aki a fiúk koncertjét várta és azért érkezett órákkal korábban, hogy le ne maradjon a srácokról! Közben az is kiderült, hogy Tóth Gabi is megérkezett, de magán a fotóson kívül senki nem vette észre, hiába új haj, meg minden…. Továbbá még azt is megtudtam, hogy kicsiny falunkban az a szó hogy „Playback” nem létezik Max csak a „fele”. Nincs kecmec, itt az énekesnek a kőkemény gázsiért énekelnie is kell!

Majd lassacskán elhúzták a néptáncegyüttes utolsó nótáját a tinik örömére!  A ByTheWay együttes tagjai kitettek magukért, amin picit meg is lepődtem hiszem profin helytálltak, mind műsorvezetésben, mind énekben! Tudatosan csinálják, amit csinálnak, hisz olyan előadóktól énekelnek dalokat, amik már valamilyen formámban befutottak! Mint pl. a Bastille együttestől a Pompeii című számot!

 

Hamar le is tudták a fiúk kötelező köröket, majd egy visszatapsolás után búcsút is vettek az érdeklődő közönségtől!

 

De még szinte le sem értek a színpad lépcsőjéről Tóth Gabi viharzott be és finom megjegyezte „Bocsánat kicsit sietek, még Pannonhalmára kell  menne és egy pici csúszást vélek felfedezni a műsorban”. És milyen igaza volt! De ügyesen megoldotta! Éneklés közbe statisztált a hangtechnikusoknak, mégis hogyan kellene beállítani a hangkeverést! Nem hazudtolta meg magát 100 helyet 120-on pörgött! Emelet még a közönséget is kellőképpen buzdította!

 

Sajnos csak közel 20 percig élvezhettük a tombolását a színpadon, hiszen a csuszás miatt mennie is kellet tovább! A Tűzijátékot nem vártuk meg lévén, hogy lehetetlen idősávba került köszönet a szervezőknek, gondolom a számításból kimaradt, hogy a falu 90 százaléka dolgozni megy másnap! Ahogy sok mást is hiányoltam, és nem csak én vagyok így ezzel a problémával!

 

Összességében nem volt rossz!Ennek örömére egy nap csúszással megkóstoltuk az ország tortáját!Ezúton is köszönet az Anita cukrászdának!Jelentem nagyon finomra sikeredet! Ajánlom mindenkinek!

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .