Bécs és a Life Ball!


Kicsit megkésve, de megfogadtam magamnak, hogy megosztom veletek az élményeimet Európa legpuccosabb jótékonysági eseményével kapcsolatban!

 

Hol is kezdjem?

Mondjuk a legelején! Kicsit késve kicsiny tanyavilágunkból elindulva reggel 9 kor útba vettük Üllőt hogy a többi utas társunkat felvegyük! Mondhatni az út izgalmai már Bugyi után nem sokkal elkezdődtek! De ezt inkább nem firtatnám a lényeg, hogy nem ártana, ha a kamionosok a ponyvát is használnák! Miután felvettük a többieket beugrottunk Vecsésen a Tesco-ba pénzt váltani és útravalót venni! Ott is sikerült elidőzni rendesen és volt vagy dél mire nagy nehezen tényleg útba vettük a zene fővárosát, Bécset! Nagy nehezen Útközben sikerült Pesten osztrák autópálya matricát vásárolni nem is gondoltam volna, hogy ez ekkora tortúra, de hiába ez Magyarország! Elég hamar durván két óra után egy picivel oda is értünk a kívánt úti célhoz Bécs egyik peremkerületéhez! Meglepően tapasztaltam, hogy egynapi őrzött parkolás csupán 3 euró,hiába egy egész kicsit olcsóbb, mint Budapest kevésbé frekventált része!Autó letétele után lementünk a metróhoz!Már már agyban elterveztük hogyan is fogjuk elmagyarázni a kedves üveg kalitkában üllő néninek hogy mi 5 napi jegyet, szeretnénk!Akkor újabb pozitív csalódás ért!Egy egyszerű jegyautomata várt minket amit még magyar nyelvre is belehetett állítani így jóval könnyebb dolgunk volt! Miután feltérképeztük a környezetet célba vettük a nevezetességeket, már amire volt idő! Majd egy kis rohanás után beültünk egy Mecibe! Őszintén ez volt a legolcsóbb hely!


Végül elérkeztünk az est fénypontjához a Life ball fesztiválhoz! Aki esetleg nincs otthon a témában és érdekli, annak ajánlom a Google keresőt! Most hosszú lenne elmagyarázni e rendezvény célját és történetét! Bécs főtere rózsaszín vagy is inkább pontosítok magenta színben úszott eszméletlen látvány maga a városháza nappal, de ilyen kivilágítás mellet pedig valami fenomenális! Volt itt minden vörös szőnyeg sztárözön, minden, ami egy felejthetetlen estéhez kell! Időközben az indulás előtt egy nappal pedig az is kiderült, hogy akár újságírói kártyát is igényelhettem volna ennek hiányában útra keltünk kolléganőm Zsíi megtalálására, aki a Radio Pink képviseletében készült Adam Lamberttel interjút készíteni! Hiába volt az igyekezett akkora volt a tömeg hogy feladtam és végül a nyitóeseményt a kordon mögött a színpad oldalán néztük végig!

Egy szónak is száz a vége minden pénzt megért ez az este!

 

Adam Lambert-Love Wins Over Glamour!

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .