„Bennem az van, hogy segítsek másokon”!


Ez a cikk nagyon sokat váratott magára. Több okai van, de főként az időhiány és többek között kellet egy kis idő, hogy megeméssze a dolgokat!

Milyen is ACCESS BARS kezelés? És hogy mi változott az óta?

13043496_539188586263692_581943443554415150_nDe mielőtt a kérdésekre választ adnék, engedjétek meg nekem, hogy azt a személy ajánljam nektek, akiről ez a cikk szólni fog! Arról a személyről beszélek, aki képes arra, hogy az álmait kövesse, mert igenis jó úton jár! Ez a személy nem más, mint Bettina Masszázs, Access, Reiki Facebook oldal tulajdonosa és masszőré és nem utolsó sorban egy régi barát és ismerős!

 

Fárasztó heten voltam túl, mikor pont jókor invitált Bettina egy Acces Bars kezelésre!

Időpont egyeztetés után testvérem kíséretében, indultam útnak Ürbőpuszta szívébe.

Az első dolog számomra, ami rendkívül meglepet, hogy nem volt semmi klisé se füstölő se Buddha szobor a kandalon se egyéb dekoráció. Mégis ezek ellenére olyan légkört tudott varázsolni Betti puszta létével, hogy akaratlanul is átadtuk magunkat a feltöltődésnek.

Még testvérem az arcmasszázs pozitív hatásait élvezte én faggattam a mi remek masszőrnőnket. Aki azt is elárulta, hogy 2012-ben kezdte tanulni a masszőrködést eleinte csak kíváncsiság hajtotta mára már mondhatni bármennyire is nem így gondolja, de bizony az életstílusa merőben megváltozott!

Hogyan lehetne még ennél is jobb hangzott ez a mondat beszélgetésünk során és valójában Betti tényleg így gondolkodik és próbálja ezt a pozitív gondolatmenetet vendégeinek is megtanítani!

13657_530144477168103_4810285766021115286_nMert azért valljuk be mostanság a mai rohanó világban szükség van szerető emberekre. Azokra az emberekre, akik nem csak a hírnevet és a pénzt hajtsák, hanem tenni is szeretnének.

És hogy milyen az Access Bars kezelés? Egy remek megtisztulás. 1 és fél óra nyugalomba, amikor a testednek csak az a dolga, hogy magával törődjön. Írhatnák regényt is hogy mit éreztem, hogy olykor a hideg rázott olykor melegem volt és volt egy pillanat mikor a könnyeim potyogtak és azt éreztem sírnom kell.(Pedig én szkeptikusan léptem át a küszöböt) De fölösleges oldalakat írnom, érezni kell tapasztalni kell és amúgy is az alábbi linken többet megtudhatok a kezelésről.

https://www.facebook.com/Bettina-Massz%C3%A1zs-Access-Reiki-466907420158476/timeline

Barátságos árak mérhetetlenül nagy szeretett ez jellemzi Bettina „masszázsszalonját”.

És végezetül egy mondat egy válasz,amit fontos kiragadni az interjúból, mert annyira igaz és mindezt a hangulatot tükrözi:

 

Ha valamiben az ember hisz és szívvel, élekkel csinálja, basszus annak be kell jönnie.

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .