Bery „szeplős arcú kisgyerek voltam”!


d0001F2C7d715f91b7823Elfeledett tehetség és mai napig dúdolgatott slágere! Még így sem ismerős a srác!?Akkor segítünk!

Magyarország sok feltörekvő tehetségnek ad helyet, de ugyan akkor hajlamosak vagyunk hamar el is felejteni őket, még ha egy-egy zenéjük rádiós slágerlisták élén uralkodtak hetekig!

Beryről eredeti nevén Sugár Bencéről először 1992-ben hallhatunk hisz akkor jelent meg első albuma, „Hé, kölyök” címmel!

Itt egy felvétel abból az időből, na, ez nálam is kiverte a biztosítékot!Rég volt az biztos!

Ki nem emlékezne a „Csöngess be hozzám jó barát” című számra! Ugye hogy ugye? Vagy, hogy haladjuk az idővel ott volt az 1999-ben megjelenő második albuma, ami az Ébredj velem nevet kapta!Itt már friss üde fiatal felnőtt volt egy nem eldobni való darab!A csajok csöpögtek utána rendesen!

Na itt már lehet csöpögni!Csajok Bugyi a bokánál?

Majd később megszületett a nagy sikereke után a harmadik album is, aminek a főcímdalát az „egyedült „Váczi Eszterrel énekelte! Akkoriban minden addigi játszási és rádiós rekordot megdöntött ez a szerzemény!

 

Ez még mindig sláger! Végül is a Class Fm-en tuti!

Majd Bery gondolt egy nagyot és itt hagyta hazánkat New Yorkba ment tanulni! Később, mint minden hazafi embert a honvágy visszahúzta!

És végül nem is olyan régen 2009.-ben kiadta a negyedik albumát is Disco néven!

Ma már teljesen eltűnt a sajtó elől csak régi előbújásáról olvashatunk cikkeket! Ami nálunk nem téma! Időközben Stockholmba költözött és ott éli mindennapjait!