Bulvár Mustra-Dallos Bogis sírva fakadt Peti válasza kapcsán


Sajnos már kezdem azt hinni, hogy velem van a baj. Aki egy picit is nyomon követi a bulvár híreket vagy csak a Facebookot pörgeti az bizony találkozott a mai napi „legfontosabb” szalagcímmel, miszerint Dalod Bogi sírva fakadt, mert megtudta, hogy Puskás Peti 500-600 nővel feküdt le

Először is Bogi Drága, ez csak a párod múltja, nem hinném, hogy ettől bárminek meg kellene változnia a kapcsolatotokban, (nyílván nem is fog).  Másodszor pedig, hidd, el a szüleidet szerintem kicsit sem izgatja, hogy Peti kivel, hányszor volt együtt, nekik az a fontos, hogy te boldog légy, lehet, hogy közhelyesen hangzik, de ez az igazság.

Először is Bogi Drága, ez csak a párod múltja, nem hinném, hogy ettől bárminek meg kellene változnia a kapcsolatotokban, (nyílván nem is fog).  Másodszor, pedig, hidd, el a szüleidet szerintem kicsit sem izgatja, hogy Peti kivel, hányszor volt együtt, nekik az a fontos, hogy te boldog légy, lehet, hogy közhelyesen hangzik, de ez az igazság.

Igen, szerintem, határozottan velem van a baj…..

Kiemelt kép: RTL KLUB

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .