Elképesztően énekel a srác


Bejárta az internetet az a videó, amin egy fiatal srác elképesztően jó hangon énekli Sia-Chandelier című számát!

 

A szemfüles rajongók viszont, hamar rájöttek, hogy nem egy civil srácról van szó, aki rejtegeti, hangját a nagyérdemű elöl hanem Loïc Nottet-ről !

 

Akinek így sem ismerős a srác annak eláruljuk, hogy tavalyi Eurovíziós dalverseny Belga énekeséről van szó! Akinek a karrierje 2015-ben indult mikor  a The Voice Belgique című tehetségkutatóban második helyezést ért el!

loicnottet_photography_and_art_work_by_josh_brandao5_copyA mindössze 20 éves srác a tavalyi Bécsben rendezett dalfesztiválon mondhatni történelmet írt, hiszen 4. helyezést ért el, ami önmagában nem számít nagy eredménynek, de ha azt figyelembe vesszük, hogy Belgium 2003 óta először jutott be a Top 5-be máris más fényben tünteti fel  Loïc Notett teljesítményét!

 

Mindenesetre az Osztrák fővárosba szánt Eurovízióra szánt induló dala Rhythm Inside nálunk is a Top 5-ben szerepelt! Egyedi hangzás és egyedi látványvilág jellemezte a dalt!

 

 

 

Loïc nem csak éneklésben tehetséges, hanem táncban is, amit nem más bizonyítja jobban, minthogy meghívást kapott egy francia tv csatorna  Danse avec les stars  cimű műsorában, amit táncpartnerével (Denitsa Ikonomova) megis nyert!

 

 

Ha tetszett a cikk ,akkor nem légy önző oszd meg másokkal is!

 

 

 

Forrás: Wikipédia,youtube.com

 

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .