Ez az ország a miénk is.


Végre úgy indulhatott az év, hogy pár percre azt érezhettem ez az ország a miénk is. Köszönhető az RTL klubnak.

Mi vagyunk azok, akiket a kormány, másodrendű állampolgárként kezel. Mi vagyunk azok, akik nem vállalnak három gyereket. Mi vagyunk azok, akik egyedül élnek. Mi vagyunk azok, akiknek azonos nemű a párjuk. Mi vagyunk azok, akiket szeretnének elhallgattatni.

Ez az ország a miénk is az enyém is.

Itt élek itt dolgozom, itt adózók, magyar vagyok. Tiszteletben tartom a hitet a vallást. Tisztelem mások véleményét. Ember vagyok, gondolkodom, tévedek, hibázom, és nem vagyok büszke, de olykor volt olyan, hogy elhamarkodottan ítéltem meg valakit. De nem vagyok kevesebb, vagy több senkinél az én életem is ugyanolyan értékes.

Tudom, hogy Magyarország több ennél.

Hiszem, hogy az ország tele van olyan emberekkel, akik, tisztán szeretnek, őszintén. Tudom, hogy sok ember él itt, akiket nem irányíthatnak gyűlölettel, akik átlátnak a hamis ígéreteken. Akiknek a család többet jelent, mint ahogy a jelenlegi kormány definiálja. 

Hiszek benne, hogy őszinte tiszta kommunikációval ledönthetőek a falak, amiket gyűlöletből építettek. Itt az ideje, hogy a kormány tudomásul vegye, hogy nem egy járható úton halad. Itt az ideje hogy kérdezzen, vitázzon, de ne ítélkezzen. Ne olyan keresztény értékekre hivatkozzon, amit alapból ők saját maguk tiszteletben sem tartanak.

„Megvédjük a családokat” Hogyan? A családon belüli erőszaktól az éhezéstől a kirekesztéstől, hogyan tervezi megvédeni? Tisztában van vele, hogy egy gyermeket nem csak fizikálisan, hanem verbálisan is lehet bántani. Tisztában vannak vele, hogy a CSOK. gyerekek közül az elkövetkező 10 évben mennyien fognak áldozatául esni a családon belüli erőszaknak.

Egy olyan generáció nevelkedik fel, tisztelet a kivételnek, akik csak azért születtek meg, hogy legyen tetőtér a családi házban. 

Őszintén remélem, hogy Magyarország az elkövetkező időszakban azon fog dolgozni, hogy jövőt teremtsen ezeknek a gyerekeknek, remélem az oktatás is a hasonló ütemben fog fejlődni az egészségüggyel karöltve.

Tisztában vagyok vele, hogy az élet legszebb és legcsodálatosabb dolga a saját gyermeked születése, nevelése. Látni, ahogy tanul, fejlődik és szeret. Csodálatos dolog lehet. De sajnos van, akinek nem adatik meg, egészségügyi és egyéb okok miatt. A jelenlegi kormány vezetésének köszönhetően egyedülállóként ellehetetlenítették az örökbefogadást az azonos nemű párokat, pedig teljesen kizárta a rendszerből. Olyan személy kezébe adták az egyéni elbírálású döntés jogot, aki saját maga nincs tisztában, hogy mit is szeretne magával az életével kezdeni, aki szerint nem kell futni és versenyezni nőként a fizetésért, hogy annyit keress, mint egy férfi.

Jól van ez így?

Bízom benne, hogy eljön a változás, mert ez az ország a miénk is. Végül legutolsó sorba fontos leszögezni, mert biztos vagyok benne, hogy hamarosan minket is elér a vád, miszerint fizetnek  nekünk az ilyen cikkek megírásáért, de mindenki nyugodt lehet, mi csupán nyitottan gondolkodunk, a weboldalt semmilyen szervezet nem finanszírozza.

kép:freepik.com

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .