Ez volt 2016-os év 10 legnagyobb slágere!#2016 #Top10


Az alábbi tíz számot biztos vagyok benne, hogy idén minimum naponta legalább kétszer hallottátok a rádióban. És abban is biztos vagyok, hogy év utolsó óráiban legalább egy dal a felsoroltak közül meg fog szólalni a klubok bármelyikében vagy nemes egyszerűséggel nálatok otthon a házibuliban.

aryouready

 

Bátran kijelenthetem, hogy az idei év is kedvezett a zenei kedvelőknek, hiszen számtalan olyan sláger született, amit rongyosra hallgatunk a youtubon ,Deezere vagy egyéb zene megosztó portálon.

 

Ezért is volt nehéz dolgom mikor a Puszta Online szerkesztősége felkért, hogy készítsem az általam kedvelt Top 10 zenét rangsorolva egy cikkbe összefoglalva.

 

Nálam Laura Pergolizzi a tizedik helyett kapja Lost On You című számával habár ez a dal már 2015-ben megszültet mégis ez az év kellet, hogy révbe érjen. És igen bármennyire meglepő számomra is az volt az előadó egy nő!

10.LP-Lost On You

 

 

A kilencedik helyett Justin Bieber utódja kapja. Hasonlóképpen vannak megőrülve érte a rajongók az tény. Nem mellesleg Shawn Májusban, Bécsben is fellép.

 

9.Shawn Mendes – Treat You Better

 

 

Szavak nincsenek arra, hogy Clean Bandit együttes milyen magas minőségben hozza a jobbnál-jobb zenéket. Videoklipjeik látványvilága a dalok szövege és mondanivalója elvarázsolják az embert!

 

 8.Clean Bandit – Tears ft. Louisa Johnson 

 

 

Hetedik helyen az X Factor felfedezettjei a Fifth Harmony. A work from Home című számukat pedig napi szórásban játszották a rádiók, nemhiába, valamit tudnak a csajok. Mondjuk a pecóm építését nem bíznám rájuk.

 

  1. Fifth Harmony – Work from Home ft. Ty Dolla $ign

 

Ha párkapcsolatban nem is, de zenei téren sikeres volt Sia éve. Én most 6. helyre dobom, de ha nem volna ilyen szoros és jó a mező lehetne az első is!

6, Sia – Cheap Thrills 

 

A soron következő számot visítva énekeltem nyáron a medencében hűsölve kezemben a jéghideg Sopronival.5. helyen a nyár nagy slágere a I Took A Pill In Ibiza .

 

5.Mike Posner – I Took A Pill In Ibiza (Seeb Remix) (Explicit)

 

Az év vége mondhatni Lady Gaga visszatéréséről szólt. És mennyire jól tette, hogy mégis megzabolázta megzabolázhatatlanak mondott stílusát, mert így felkerült eme nemes Top 10-es listára és megszerezte magának a negyedik helyett! „Ha többet fizettél volna Gaga drága, akkor a második helyett is megkaphattad volna. Pusza”

 

 4.Lady Gaga – Million Reasons

 

A vesémet vernék le és a gázsimat vonnák le, ha most nem lenne magyar előadó a listában. És a narancs kormány se díjazná eme hiányosságomat ezért meg azért is, mert valóban jóra sikerült.

 

  1. The Biebers feat. Herrer Sári – Minden a Miénk 

 

 

A dobogó második fokáért ment a versengés a Wellhello így lecsúszott a listáról, de helyette itt egy újbóli nyári őrület.( Tessék sikítani mintha a discoba lennénk)

  1. Duke Dumont – Ocean Drive

 

 

És első helyen nem más szerepelhet, mint Imany – Don’t be so shy című szerzeményével. Ez a szám garantáltan az év dala! Megunhatatlan és bátran kijelenthetem hogy egy ez a szám a 50 feletti korosztálynak is tetszik. „Pedig akkor még a Zalatnay volta a menő mikor ők voltak fiatalok”

 

1. Imany – Don’t be so shy

 

 

Remélem zeneileg kielégíthető számok sikerült felsorakoztatnom. Ha nem akkor majd kielégítitek saját magatokat vagy egymást. : P

Boldog Új évet mindenkinek!

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .