Fehér Gyöngy Szépségszalon, ahol kívül belül megszépülsz!


Manapság fontos az ápolt megjelenés!

 

Sajnos a mai rohanó világunkban kevés idő van arra, hogy mindig száz százalékos külsőnk legyen!

És ugye a jó szakember kiválasztása is nagyon nehéz! Sok fodrász és kozmetikus kínálja szolgáltatását, de kevés köztük az igazán hozzá értő és alapos személyiség!
Így a nyári rohanás előtt, mi is úgy döntöttünk, hogy beülünk egyet szépülni Kunszentmiklóson a Fehér Gyöngy szépségszalonban!


Nagyobb térképre váltás

A szalon a városközponttól nem messze a Baksay Sándor utca 7 szám alatt található!
Ahogy a szalon elé gurultunk az autóval már akkor maga az épület azt sugallja, hogy családias barátságos kiszolgálásra számíthatunk! A régi parasztházból kialakított üzletbe lépve az első, ami feltűnik, hogy a szalon a fővárosi fodrászatok modern vidám külsejével vetekszik!
Mi a fodrászkodásra egy remek napos szombat délutánt választottunk telefonos egyeztetés után! Azért is pont ezt a napot és időt, hogy Zatykó Edina a szalon fodrászával több időt is el tudjunk beszélgetni a nap végén!
Edina nagyon kedvesen fogadott minket már a kezében a kávés csészével köszöntött és invitált minket ki a hangulatos teraszra, ahol már megragadtam a lehetőséget a faggatásra!

  •  Minden vendéged ilyen kedvesen kávéval fogadód vagy csupán nekünk készültél evvel a kedvességgel?
  •  Sajnos kávéval csak titeket kínállak! Hiszen az idő szűke miatt nincs időm a vendégeimet kávéval várni! De természetesen a kedves és vidám fogadtatás az nálam alap!
  •  Most a nap végén érkeztünk persze a mi kérésünkre! Nem látszol fáradtnak! Mennyire húzósak a hétköznapok és a szombatok munka terén!
  • Köszönöm pedig mai nap sem unatkoztam (mondja kacagva) Igyekszem nem mutatni, ha fáradt vagyok, igazából szeretem, amit csinálok, ezért a fáradtságot csak akkor érzem, mikor ágyba kerülök! Szerencsére nem panaszkodom, van vendég bőven, de ahogy mondani szokták vendégből sosem elég! Szeretek új embereket megismerni és szeretem a kihívásokat! Ma is sok esküvőre készülő vendégem volt és a menyasszony is a mi szalonunkat választotta!
  •  Akkor tényleg nem lehetett könnyű napod! Hogyan viseled a menyasszonyok egyes hiszti rohamait és különös kívánságait?
  •  Szerencsére komoly hisztiben nem volt részem igyekszem különösen kiemelt bánásmódban részesíteni az esküvőre készülő menyasszonyt, hiszen valójában ez az Ő napja! És ugye ez a nap a fodrásznál és kozmetikusnál kezdődik! Fontos a vidámság!

 

 

Itt láthatsz Edina munkáiból pár képet!

 

Olyan vidáman elbeszélgettünk Edinával, hogy közben észre se vettem, hogy szinte repül az idő! A hajvágás során megtudtam azt is, hogy mennyi tovább képzésen vett részt! És hogy kínosan figyel az új divat trendekre!
Ahogy a munkaasztalt elnéztem a profizmus az anyag használaton is látható csupa világmárkás termékek sorakoznak egymás mellet!

  •  Olyan termékekkel dolgozom, amelyek professzionális termékek, de minden réteg számára megfizethető!

Válaszolta magabiztosan Edina a kérdésemre!
Közben azt is elárulta, hogy a vendégei még esetleg várakoznak, eltölthetik az időt a szalon szoláriumaiban is, amit később meg is mutatott!
És tényleg az üzletben 3 szolárium is található két fekvő és egy álló! Az árakat elnézve itt a barnuláshoz nem kell mélyen a zsebükbe nyúlni!
És időközben a két kollegina is végzet, akiknek be is mutatót minket! A fodrászat mellet közvetlen egy ajtó mögött található az egyik kollegina szentéje a kozmetika! Az épület túlsó végén a bejárattól balra pedig az üzlet köröm mestere!
A trécselés közepette az is kiderül, hogy ők nem munkatársak, már hanem inkább barátok és hogy a két hölgy is jó szakember! Amit mi más bizonyít jobban, mint Edina gondosan elkészített körme és a hölgyek ápolt bőre!
Állításuk szerint mindenki rendszeresen teszteli a másik munkáját, hiszen egymásnak a törsz vendégük! Leírni is bonyolult, de így van!
A lányok azt is megengedték, hogy alaposan megnézzem az árlistát! És semmi kivetni valót nem találtam benne szerény véleményem szerint olcsók és nagyon jók! Az árakat direkt nem részletezem tessék letesztelni őket befáradni az üzletbe és megszépülni!

A beszélgetés végén fájó búcsút vettünk a hölgyektől! De bizton állíthatóm hogy hamarosan ismét igénybe vesszük a Fehér Gyöngy Szépségszalon szolgáltatásait!