Felülnyomás került a Michael Jackson-emlékívekre


Michael Jackson jellegzetes tánclépését illusztráló felülnyomás került a világsztár halálának évében megjelent emlékívekre.

A Magyar Posta Zrt. és a Lemezbörze,… plusz magazin a felülnyomott bélyeg kiadásával az amerikai szupersztár születésének 55. évfordulója előtt tiszteleg. Ebből az alkalomból az énekes halálának évében megjelent emlékívekre felülnyomás került, amely Jackson jellegzetes tánclépését illusztrálja az „55 éve született Michael Jackson” felirat fölött.
A 600 színes és 150 fekete színű garnitúrát Girgász János grafikus tervezte. A filatéliai különlegességek magyar és angol nyelvű füzettel kerülnek forgalomba. A forgalomba bocsátás napján, november 9-én a Magyar Posta egyedi alkalmi bélyegzőt használ a budapesti Michael Jackson-emlékkoncerten – közölte a magazin csütörtökön az MTI-vel.
Az In Memoriam Michael Joseph Jackson Emlékívet 2009-ben, Michael Jackson születésének 51. évfordulóján bocsátotta ki közösen a Magyar Posta és a Lemezbörze,… plusz magazin. Az emlékívet Gordon Eszter az énekes 1996-os budapesti koncertjén készített fotója alapján tervezte Girgász János.

MTI 2013. november 7., csütörtök 17:48