Hárman párban, avagy hárman az ágyban!


Vannak, akik nem mernek, róla beszélni vannak, akik egyenesen elítélik és vannak azok, akik nem csak beszélik, hanem csinálják!

Húzós téma tény és való, de nézzük, milyen variációkban fordul elő az a bizonyos édes hármas!

Az internetes felmérések szerint a legtöbbször előforduló variáció a két nő és egy férfi felállás! Bizony-bizony sok pasi álma hogy két hölgy csak őket kényeztesse! Anélkül hogy ezért büntetés járjon az „asszony pajtástól”!

 

A második eset mikor két férfi kényeztet egy hölgyet! Csajok fogadom sokatoknak megfordult a fejetekben, hogy szívesen megosztanátok az ágyatokat két „Görög istennel”! Bár ez a ritkábbik eset, mert ugye a pasik nem szeretik megosztani mással a kiszemelt áldozatot! Csupa biológia meg ösztön meg minden ilyesmi, ami néha fölösleges! De ugye ebben az estben vannak a ritka kivételek mikor a haverommal mindent megosztom szabály lép életbe!

 

Persze vannak olyan sexpartyk is mikor 3 lány! Vagy 3 fiú kényezteti egymást! De ezt már bízzuk mindenki más fantáziájára! („Kinek a Pap kinek a paplan vagy, hogy is van? „)

 

És van az a variáció mikor egy házastársi élettársi vagy csupán kapcsolatban élő személyek engednek be még egy főt az ágyukba! Persze büntetlenül és ezen van a hangsúly sokak szerint ez nem megcsalás, mert mind a két fél a párkapcsolatban tud róla és egyidejűleg ugyanazzal a személlyel a másik szeme láttára csinálja!

 

rp_banner_201203.gif.1367521103719

 

És itt aztán jön az élmény a köbön! Fontos tudni, aki hasonló dologba verné a fejszéjét ebben az estben mindegyik fél ugyan olyan rangú mindenkinek egyforma kényeztetést kell kapnia, mert ha valaki fölöslegesnek érzi magát a hármasban az abszolút, de megöli a varázst meg amúgy meg azért is akartad kényeztesd és élvezd, aztán mindenki mehet a dolgára!

Pszichológusok szerint, ha egy kapcsolatban harmadik személyre vágynak, akkor ott valami már nem stimmel és előtte érdemes tisztázni a sérelmeket, mert könnyen lehet, hogy valaki a harmadik becsatlakozó partnerrel dobbant egy nagyot vagy esetleg elviszi egy privát körre, hogy letesztelje nem e romlott meg a hármas óta a hideg áru!

Szóval, ha valaki extra kalandra vágyik a szexben, akkor gondolja, át előtte ne ugorjon fejest az ágyba, mert ha valamit csak azért csinálsz, mert a másik akarja az nem kényeztetés legalábbis neked nem az!

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .