„Hiszed vagy sem” remek volt a hangulat Hernádon!


DSC_0202Falunap jó hangulat és viszonylag nagy közönség!

Mindez jellemezte a Hernádi falunapot ugyan mi az egész napos rendezvényen nem vettünk részt ,de az est fénypontján a Unique koncerten mi is képviseltettük magunkat!

Nem tudom miért, és hogy gondoltam azt az óriási butaságot, hogy minimum egy ilyen színvonalú fellépéshez legalább 100 négyzetméternyi színpad kell és legalább 20 fős biztonsági szolgálat! Ehelyett egy hangulatos kis színpad kicsit szűkösen felzsúfolva a hangtechnika széleskörű vívmányaival és egy főből álló szekurity fogadott minket az előbb említett színpad előtt, ami hangulatosan el volt kerítve és vízvezeték feliratú szalaggal! „Hiába mit nekünk színvonal nem nagyzolunk vidékre jó ez is!” Mindenesetre kellemeset vihorásztunk!

A nézőközönség tömkelegével sem volt probléma, hiszen kellő távolságra álltak az emberek egymástól hiába még sem egy Balaton Sound Max. csak az árak hajaztak a fesztiválok zsebbenyúlós hangulatára, hiszen egy hamburgert 600 magyar forintocskáért akartak az arcunkba dobni! „Kösz nem inkább kocsikázok 30 km ahhoz a bizonyos M betűs gyorsétteremhez!” Még úgy is olcsóbban jövők ki vagy nem, de lényegtelen is!

Mindenesetre a koncert valószínűleg köszönhető a behangolásnak 30 perces késéssel kezdődőt! De Völgyesi Gabi és a zenekar összhangja mindent kárpótolt! Helyenként meggyűlt a baj a technikával, amit a rutinos koncertezők csak a kézjelekből vehettek észre, de ez a jó hangulaton nem rontott semmit!

Az énekesnő közvetlen volt vitte a hangjával a Show-t és lényegesebben többet adott mintha CD-n hallgattuk volna! Végül is ez volna a koncert lényege!

Egy szónak is száz a vége remek volt mindent percét élveztük és a jól összerakott tűzijáték a végén megkoronázta a napot!Köszönjük Hernádnak hogy ott lehetünk és persze a Unique zenekarnak ezt a király fellépést!