Hülyék vagyunk mi magyarok!


 

Olykor addig fel sem fogjuk, mi történik, körülöttünk még nem a saját bőrünkön nem tapasztaljuk a jelenlegi helyzetet. Előre is elnézést kérek azoktól olvasóktól, akik megszokták, hogy igyekszünk a politikát kerülni, de vannak dolgok, amik felett mi sem hunyhatunk szemet!

 

 

        Itt az ideje, hogy észbe kapjunk. Nap, mint nap mossa az agyunkat a közmédia és a kormánypárti a hülyeséggel. Gondolok itt a hazánkba vásárolt ételek és a környező országokban vásárolt termékek minőségének elemzésével foglalkozó hírekre. És ezen kívül még ezernyi agymosó információ hagyja el nap, mint nap a tv-t és a rádiót. Elferdítve az igazságot, a valóságot!

 

      Továbbra is milliárdokat dobunk ki az adófizetők pénzéből olyan kampányokra, ami hasztalan, mert egy „Magyarország jó itt” plakát nem fog itt tartani az országban. Ellenben az erre fordított összeg már sokkal inkább maradásra bírna.

 

Eközben emberek halnak meg, mert végtelen hosszú a várólista a korházakban. Az egészségügyi ellátás akadozik nincs elég háziorvos nincs elég fogorvos. A közoktatás egy káosz.

 

Stadionokat építenek 180 milliárdból a korházak állapota pedig említésre se méltó. „Családi Otthonteremtési támogatással” szédítik a jó népet még az egyedülálló személyek és azonos nemű párokat ember számba se veszi.

 

Takarékoskodásra buzdítják az embereket míg ők, az úgymond minket képviselő politikusok 30 milliós autóval szaladgálnak. És mi, akik tisztességesen 8-10 vagy akár napi 12 órában dolgozunk az 1 milliós autót is 10 évig fizessük a jelenlegi fizetések mellett.

 

És még van képük azt mondani, hogy Magyarország jól teljesít!

 

Kérdezem, én hol van ilyenkor a fene nagy összetartás? Netadó szóba jött ezrek vonultak az utcára. Most amikor nyíltan lopják, ki a szemünket-családokat löknek, a nyomorba életeket tesznek, tönkre tétlenül ülünk a seggünkön.

 

 

Nem a terrorizmustól kell tartani és a bevándorlóktól sokkal inkább azoktól, akik nap, mint nap úgy hoznak döntéseket, hogy arról a népet megkérdeznék.

 „Egy tollvonással képesek embereket eltüntetni”

A független médiákat szépen lassan megadóztatják, az újságírókat pedig elhallgatatják.

Kép forrása: http://m.cdn.blog.hu

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .