Impresszum


Impresszum

Weboldal neve: Puszta Online

Weboldal címe: www.pusztaonline.hu

Kapcsolat:

 • Tulajdonos: Gyurcsik János
 • E-mail: info@pusztaonline.hu
 •  

Blog Célkitűzése:

“Célunk, hogy a weboldalunkon olyan sokoldalú és inspiráló közösséget teremtsünk, ahol a látogatók részesei lehetnek élménybeszámolóknak, izgalmas zenei ajánlóknak, érdekes interjúknak és életmóddal kapcsolatos tartalmaknak. Blogunk segít az olvasóknak felfedezni az élet szépségeit és inspirációt meríteni mindennapi élményeikből.

Célkitűzéseink:

 1. Élmények Megosztása: Élménybeszámolóinkban személyes történeteket és élményeket osztunk meg, hogy másokkal megosszuk a különböző kalandjainkat és tapasztalatainkat. Ezzel inspirációt és tanulságokat kívánunk nyújtani az olvasóinknak.

 2. Zenei Ajánlók: Rendszeresen kínálunk friss és változatos zenei ajánlókat, amelyek segítenek az olvasóknak felfedezni új zenéket és művészeket különböző műfajokban. Célunk, hogy a zene által még gazdagabbá tegyük az életüket.

 3. Interjúk és Portrék: Készítünk interjúkat és portrékat olyan emberekkel, akik inspiráló életmódot folytatnak vagy érdekes karriert építettek ki. Ezzel lehetőséget teremtünk az olvasóinknak, hogy megismerjék az életük útját és tapasztalataikat.

 4. Életmód: Rendszeresen megosztunk életmódra vonatkozó tippeket, tanácsokat és inspirációt. Az életmód témák segítenek az olvasóknak egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élni.

 5. Közösség Építése: Bátorítjuk az olvasóinkat, hogy osszák meg saját gondolataikat és tapasztalataikat a blogunk alatti hozzászólásokban, és aktív részesei legyenek a közösségünknek.

 6. Folyamatos Fejlődés: Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük a blogunkat, hogy még több értékes tartalmat és élményt kínáljunk az olvasóinknak. Mindig nyitottak vagyunk az olvasóink visszajelzéseire és javaslataira.

Célunk, hogy weboldalunkon keresztül inspiráló, szórakoztató és informatív tartalmakat nyújtsunk, amelyek segítenek az olvasóknak gazdagabbá és teljesebbé tenni az életüket, legyen szó zenehallgatásról, utazásról, interjúk követéséről vagy az életmódbeli döntésekről.”

Adatvédelmi tájékoztató:

Adatvédelmi irányelvek

Utolsó frissítés dátuma: 2023.09.02.

Szerzői Jogok Nyilatkozat

Minden jog fenntartva. Az alábbiakban rögzítjük a weboldalunkon található anyagok szerzői jogait és felhasználási feltételeit.

 1. Szerzői jogok: A weboldalon található minden szöveg, kép, grafika, videó, hangfájl és más tartalom (a továbbiakban: “Tartalom”) szerzői jogvédelem alatt áll, hacsak kifejezetten másképp nem jelöljük meg. A Tartalom bármilyen másolása, terjesztése vagy bármilyen más módon való felhasználása kizárólag a weboldal tulajdonosának vagy a tartalom létrehozójának előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

 2. Felhasználási engedély: A weboldalon található Tartalomhoz való hozzáférés és böngészés szabadon engedélyezett személyes, nem kereskedelmi felhasználás céljából. A Tartalom bármely más célú felhasználásához előzetes írásbeli engedélyt kell kérni a weboldal tulajdonosától.

 3. Hivatkozások és idézetek: A weboldalon található Tartalomhoz hivatkozásokat és rövid idézeteket szabadon használhatsz, feltéve, hogy azokat nem módosítod, és forrásként megjelölöd a weboldalt.

 4. Jogvédett márkanevek: A weboldalon található esetleges márkanevek vagy védjegyek tulajdonosaik szellemi tulajdonát képezik, és azokat csak az érvényes jogszabályoknak megfelelően szabad használni.

 5. Felhasználói tartalom: Ha a weboldal felhasználói tartalmat (például kommenteket vagy felhasználók által létrehozott tartalmat) tartalmaz, a tartalom feltöltőjének meg kell felelnie a weboldal használati feltételeinek és a jogszabályoknak. A tartalom létrehozójával vagy felhasználójával kapcsolatos jogi felelősség a tartalom létrehozóját terheli.

 6. Változtatások jogát fenntartjuk: A weboldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy bármikor változtasson a weboldalon található Tartalmon vagy annak elérhetőségén, valamint a szerzői jogi nyilatkozaton.

Amennyiben bármilyen kérdésed vagy észrevételed van a szerzői jogokkal vagy a Tartalom felhasználásával kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba velünk a következő elérhetőségeinken: [infoKUKAC.pusztaonline.hu].

Utolsó frissítés: [2023.09.02.].

Jogi Nyilatkozat – Nem Médium

Ez a weboldal egy személyes blog, amely kifejezetten személyes véleményeket és tartalmakat tartalmaz. Az oldal üzemeltetője nem minősíti ezt a weboldalt médiumnak a magyar médiatörvény értelmében.


Az itt található tartalmak, vélemények és információk az üzemeltető saját véleményét és tapasztalatait tükrözik, és nem tekinthetők hírforrásnak vagy médiumnak. Az oldalon megjelenő tartalmakat nem célja a hírszerkesztés vagy a hírközlés, és nem tartalmaznak hírszerű vagy aktuális információkat.


Ez az oldal nem vállal felelősséget semmilyen módon az itt megjelenő tartalmak használatából eredő jogi vagy egyéb következményekért.