Iszlám, avagy itt a negyedik Birodalom?


Iszlamisták. Azt hiszem elég ha csak Franciaországot említem. Mindenki tudja, az egész világ mi is történt néhány napja. Már az Anonymus is tenni kíván a terrorista ügy ellen, sőt Vlagyimir Putyin az orosz miniszterelnök is. A terroristák már egyre több helyen mészárolnak. Néhány embert megkérdeztem, mi a véleményük a mai kialakult világ helyzetről.

Müller Anna válaszai:

1. – Mi a véleményed a mai kialakult világ helyzetről?

– Gusztustalan ami ebben a világban folyik. Ez nem nevezhető életnek. És a benne élő lényeket sem lehet lassan már embereknek hívni. Elvégre az állatok szoktak azért gyilkolni hogy fennmaradhassanak. Konkrétan már csak abban fogunk különbözni az állatoktól hogy 2 lábon járunk és beszélünk.

2. – Tudod e mi van a háttérben, az-az miért alakultak ki ezek a ,,terror támadások”

– Azért alakultak ki ezek a támadások mert hagytuk kibontakozni. Amit persze így utólag a Párizsi katasztrófa után mindenki megbánt… Még az elején kellett volna elfojtani ezt az egészet. Mert most már esélyünk sincs. Hacsak össze nem fogunk a terroristák ellen. Ami úgysem fog megtörténni. És az a legszomorúbb hogy ha ez így megy tovább nem csak mi fogunk így felnőni hanem az utódaink is. Persze már ha életben maradunk…

3. – Mitől lenne más szerinted ez a helyzet? Mivel lehetne békét teremteni?

– Itt nem lehet már békét teremteni. Nem vagyok fajgyűlölő de féreg módon viselkedik a muszlim állam és a hozzátartozó csoportok. Itt csak arról van szó hogy minél több embert öljenek meg. És nem hogy mi de meg lehet hogy ők sem tudnák megindokolni. De a lényegre térve itt harc vagy még több vérontás nélkül nem lesz béke. Vagy ők lesznek sarokba szorítva vagy mi hagyjuk nekik hogy átvegyék felettünk a hatalmat.

Megkérdeztem még két embert erről az egészről akik tömör de kimerítő lényegre törő választ adtak. Egyik interjúvoltam nem vállalta nevét, ő ezt válaszolta:

– Miért pusztítsák egymást? Mikor ők is emberek mint a többi mi értelme van? szerintem semmi..

Kiss Gábor válasza:

– Nem kívánom élve látni egyetlen egy terroristát!

Köszönöm a válaszokat, ebből is látszik, hogy elege van több embernek is a háborúból! LEGYEN BÉKE, EGYET ÉRTÉS, ELÉG A HÁBORÚBÓL!!!

 

 

 

 

 

jatek_peace