Janca Áron az (Az ének iskolája egykori énekese): „Tudatosnak kell lennem, hogy profin kezeljem az ismertséget”


A hírnév és a csillogás sok mindenkit megváltoztat és bizony nehéz embernek, maradni,(hogy Áron szavaival éljek)! De neki mégis sikerült! A zenélésről a jövőről a jelenlegi életéről kérdeztük Áront az alábbi interjúban!

 

Az énekiskolájában ismerhetett meg a nagyközönség az óta miben változott meg az életed?

Azt gondolom, hogy nagyon gyökeresen megváltozott az életem a műsor óta. Sőt igazából nem is az életem, hanem a hozzáállásom az élet dolgaihoz. Ugyanis mostantól fogva tudatosnak kell lennem, hogy profin kezeljem az ismertséget és a közeljövőben esedékes karrieremet.

 

 

Kinek az unszolására jelentkeztél a műsorba vagy esetleg saját döntés volt?

Még a jelentkezés lezárta előtti napokban láttam meg és gondoltam, hogy lehet esélyem a műsorban. Ekkor megkérdeztem édesanyámat (még félve), hogy mit gondol róla. És támogatta az ötletemet.

 

Mikor határoztad el, hogy a zenével szeretnél foglalkozni?

Édesanyám elmondása szerint én már apró koromban is dudolásztam a zongorán énekóra közben. Ugyanis édesanyám énektanár. De ekkor még persze nem fogalmazódhatott meg bennem ez a kérdés. És jó nagyot ugorva az időben kb. 12-13 évesen játszottam el igazán a gondolattal és akkortájt határoztam is el. És azóta ez az, ami igazan éltet engem, és az ezzel kapcsolatos tudásvágy.

aaron_cover_01Van esetleg példaképed, aki inspirál a hétköznapokban?

Rengeteg olyan ember/művész van, akiből tudok meríteni és tanulni, mint ember vagy akár énekes, de nekem a legmeghatározóbb elsősorban Justin Bieber másodsorban pedig Caramel. Justin azért mert nagyon talpraesett, ekkora népszerűséggel is képes abszolút tudatos és akaratos ember maradni, valamint elhagyhatatlan elmondani, hogy szörnyen tehetséges. Caramel pedig azért mert egy tisztaszív ember, aki nem szállt el, hogy elhanyagolja embertársait. És csodálom benne, hogy ki tudott nőni abból a helyzetből, amiben felnőtt DE mégsem felejtette el, hogy honnan jött. És szerintem nincs ember, aki azt mondaná, hogy nem tehetséges.

 

Több interjú során is beszéltél arról, hogy Caramel-el szoros baráti kapcsolatban áltok és, hogy a műsorban való szereplésen kívül is sokat beszélgettek. Ez a szoros baráti kapcsolat továbbra is megmaradt?

Nos, annak ellenére, hogy nagyon elfoglalt, próbálunk minél többször beszélni/találkozni. Úgy gondolom, ha valakivel együtt dolgozik az ember, akkor legalább nagyjából ismernie kell mindkét félnek egymást. És ezt Ő is biztosan tudja.

2015.szeptember 10.-én debütált első videokliped. Milyenek voltak a visszajelzések?

Mikor Caramel még az ének iskolája egyik felvételén mondta nekem, hogy szeretne írni nekem egy dalt és készíteni egy vidoklippet. Ekkor még nem igazán tűnt valóságosnak a dolog és tessék, megtörtént. Nagyon boldog vagyok, ugyanis elmondhatom, hogy 15 évesen van egy saját dalom és egy videoklipem. Igazan szerencsésnek tartom magam. Majd amikor a klipdebütálásra került akkor nagyon izgultam, hogy mit fognak hozzá szólni. Bár nem titok egyébként is egy pozitívan gondolkodó, némiképp magabiztos ember vagyok szóval több kedves visszajelzésre számítottam. És így is lett. Sokaknak tetszett és nagyon jól estek a kedves hozzászólások Egyszóval boldog vagyok!

 

 

A videoklipedet Jantek Tamás rendezte. Sokaknak feltűnt, hogy a klip sokban hasonlít Hurts-Wonderful life című videoklipjéhez. Szándékosan szerettetek volna hasonlóságot varázsolni? Kinek az ötlete volt? 

Külön szeretném kiemelni a Lumen Pictures-t amiért kifogástalan profi munkát végeztek és nagyon jó klipet hoztak össze nekem. A Hurts klipje nem volt a tervben, egyedi klipet terveztünk, ami kifejezi a dalszöveget és történetet. A sors iróniája, de egyszerűen így sikerült.

Jövőre nézve mik a terveid készül-e új dal a közeljövőben?

Caramel-el relative sokat beszéltünk erről, de nem annyira tárgyilagosan. Nekem nagyon nagy céljaim vannak, csak nagyban gondolkodom, ha úgy tetszik, nagy álmokat kergetek. Ezért említettem elsőszámú példaképként Justin Bieber-t ugyanis olyan magaslatokig szeretnék eljutni, mint Ő és példaként tekintek rá. Határ a csillagos ég, küzdeni kell, de elsősorban tudatosnak és mindig embernek maradni.

 

Legközelebb hol találkozhatnak, veled a rajongok? 

Dec. 12.-én lesz Óbudán az Eurocenterben fellépésem majd utána Dec. 20.-án Caramel 10 éves jubileumi Budapest sportarénás koncertjén találkozhat velem a nagy közönség! Szeretettel várok mindenkit!

Kövesd Te is Áront:

 http://www.facebook.com/janca.aron.singer

 https://www.youtube.com/channel/UC8NQDNlUtJA9OL5lQfhPDew

 https://www.instagram.com/aronmusic_official/

https://plus.google.com/+ÁronJancaOfficial/posts

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .