Játék szabályzat:„Legyen boldog Új Éved”


Játék szabályzat:

 

1.A játék szervezője: A „Legyen boldog Új Éved” játék szervezője a Puszta Online weboldal! Továbbiakban: („Szervező”)

 

2.A játékban résztvevő személyek: A Játékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, kivéve a Puszta Online weboldal tulajdonosa szerkesztői és azok közeli hozzátartozói!

 

3.A játék időtartalma: 2015.december 30.-2016. december31.

 

  1. A játék menete nem kell mást tenni, mint lájkolni a Puszta Online facebook oldalát és az ott található képpel mellékelt játék leírást megosztani! (Játékkal kapcsolatos további információkérés: info@pusztaonline.hu)

 

4.1. A játék kiértékelése: A játék kiértékelése 2016.december 31.-én (Szombaton) történik. A sorsolásról videofelvétel készül, amit a nyertes nevével, aznap de legkésőbb 5 munkanapon belül közzétesz a Szervező a Puszta Online weboldal Facebook oldalán és weboldalán! Ha a játék nyertese kéthéten belül nem jelentkezik a nyereményért! A Szervezőnek jogában áll új nyertest ki hirdetni! A játék kihirdetés mind addig folytatódik, még a nyertes nem jelentkezik a nyereményért! (De ebben a játékban mindenki nyer)

 

5.Sorsolás: Sorsolás kizárólag csak azok a személyek között történik, akik a 4. pontban feltüntetett játék menetét megfelelően elvégzik!

 

6.Nyeremény: A nyeremény egy „Boldog Új Év”, amit a szervező bocsát a játékosok rendelkezésre! Mit is takar, pontosan mindezz! 2016-ban is garantáljuk a jobbnál jobb cikkeket, érdekességeket, interjúkat, divat tippeket, tanácsokat, ötleteket:

 

  1. Vegyes rendelkezések:

 

7.1 A Szervező, a Puszta Online weboldal. Tulajdonosai, vezetői szerkesztői nyereménytárgy hibáiért kizárják felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

 

7.2 A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt.

 

7.3 A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

 

7.4 A nyeremény készpénzre nem váltható.

7.5 A játékot nem a Facebook szervezi!