Lakatos Levente Birthday Night! “Azt mondják, egy férfinak harminc éves korára nő be a feje lágya. Én ebben nem hiszek.


 

“Azt mondják, egy férfinak harminc éves korára nő be a feje lágya. Én ebben nem hiszek. Abban azonban igen, hogy egy férfi a harmincas éveire érti meg, mi is az a szenvedély” Olvasható ez a pár sor az esemény Facebook oldalán!

 

Lakatos Leventét az is ismeri, aki még az író könyvei 2 méteres közelében sem tartózkodott! 2015-ben a Glamour magazin olvasói az év legsármosabb férfijának választották!

Könyveiben kendőzetlen őszinteséggel ír az „olvasónak spontán merevedése lesz egy-egy erotikus jelenet olvasása során! :)” Olykor pedig az sem kizárt, hogy némely fejezetnél elpirul az ember!

Mindenesetre a helyválasztás mondhatni tökéletes, ha az író a könyvei fülledt hangulatát szeretné a buliba varázsolni. Hiszen a rendezvény budapesti éjszaka legújabb meleg szórakozóhelyén a Tütü-ben lesz! És ez még nem minden Levente az éjszaka során a Dj pultot is elfoglalja!

 

Egy szónak is száz a vége ,ahogy annak idején ZéRicsi mondta a RadioPinken a Partyfények című műsorában, „fiúk lányok kapjátok fel a túratütüt” és irány a Tütü!

 

Ui: Ha esetleg Levente ide téved, mármint a hírportálunkra üzenem neki a könyvet már megvásároltam és az ígéretem betartom, hamarosan küldöm a véleményt! 🙂

 

A rendezvényről további információkat az alábbi linken találsz:https://www.facebook.com/events/1667204416853395/

 

 • Helyszín: Tütü Bar & Club 1051, Budapest. Hercegprímás utca 18.

  ● Időpont 2016. február 12., péntek

  ● Belépő: éjfél előtt 1000 HUF / Éjfél után 1500 HUF

  ● DJ:
  Lollidrop
  Zenit Incompatible

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .