Legyél te a legjátékosabb! Játék Szabályzat!


DSC_0171

Gratulálunk a Játék nyertese:Tejfel Imre!

Hamarosan új játékkal kedveskedünk nektek!

 

 

Játék szabályzat:

 

1.A játék szervezője: A „Legyél te a legjátékosabb” játék szervezője a Puszta Online weboldal! Továbbiakban: („Szervező”)

 

2.A játékban résztvevő személyek: A Játékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, kivéve a Puszta Online weboldal tulajdonosa szerkesztői és azok közeli hozzátartozói!

 

3.A játék időtartalma: 2014. március 11.-2014. április 11.

 

4. A játék menete nem kell mást tenni, mint lájkolni a Puszta Online facebook oldalát és az ott található képpel mellékelt játék leírást megosztani! (Játékkal kapcsolatos további információkérés: info@pusztaonline.hu)

 

4.1. A játék kiértékelése: A játék kiértékelése 2014.március 16.-án (Vasárnap) történik. A sorsolásról videofelvétel készül, amit a nyertes nevével, aznap de legkésőbb 5 munkanapon belül közzétesz a Szervező a Puszta online weboldal facebook oldalán és weboldalán! Ha a játék nyertese kéthéten belül nem jelentkezik a nyereményért! A Szervezőnek jogában áll új nyertest ki hirdetni! A játék kihirdetés mind addig folytatódik, még a nyertes nem jelentkezik a nyereményért!

 

5.Sorsolás: Sorsolás kizárólag csak azok a személyek között történik, akik a 4. pontban feltüntetett játék menetét megfelelően elvégzik!

 

6.Nyeremény: A nyeremény egy „Super Playboy” csomag, ami 1db Férfi Playboy parfümöt és 1db playboy boxert tartalmazz!

 

7. Vegyes rendelkezések:

 

7.1 A Szervező, a Puszta Online weboldal. Tulajdonosai, vezetői szerkesztői nyereménytárgy hibáiért kizárják felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

 

7.2 A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt.

 

7.3 A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

 

7.4 A nyeremény készpénzre nem váltható.