Margaret Island koncert, ahogy mi láttuk!


Valahogy úgy telt el az idei nyár, mint egy futó zápor!

Szerettem volna minél több helyen ott lenni és minél több koncerten részt venni! De idén ez sajnos nem jöhetett össze! Mégis azt mondhatom, hogy volt 1-2 nap, ami emlékezetes volt az igazi nyári szezonban!

És emlékezetes pillanatok közé tartozik a múlt szombati Kiskunlacházi Ifjúsági napon fellépő Margaret Island koncertje is!

Többek között azért is, talán mert olyan személyek vettek körül, akik olykor szebbé varázsolták a zord hétköznapokat! A zenekar pedig előadásával megkoronázta ezt a remek napot! Nem volt semmi túljátszva őszintén és tisztán játszottak.

 

Margaret Island még az-az a zenekar, aki pusztán a zeneszeretetből énekelnek és nem pedig a pénz motiválja őket, mint sokan másokat! Feltételezem, hogy több ezres tömeg előtt is hasonlóan lépnek fel és az sem számít nekik, esetleg ha egy rendezvényen ennek csak a töredék része vesz részt! Hiszen érezhetően mindenkinek örülnek és, amit ők egy koncerten nyújtanak az sokukra ráfér! Ami nem más, mint a világ és a zene iránti szeretet!

 

És hogy miért nem készültek képek a koncerttől? Ez nagyon egyszerű végre nem a munkával foglalkoztam, hanem hogy megéljem a pillanatot.

Mert „Ez az egy van,
Ez az egy élet,
Ez az egy sincs,
Ha nem éled..

 

Velük készült korábbi interjúnkat az alábbi linken tudjátok megtekinteni!

Margaret Island interjú-“Ahogy a Margitsziget Budapesten, úgy mi is próbálunk egy szigetet képezni a hazai zenei életben”

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .