Mikor egy könyv valósággá válik! Szex videó, botrány,Salgótarján……


Vannak könyvek, amit az élet ír, de vannak olyan véletlen egybeesések mikor az előzőleg megíródott könyv bizony valósággá válik!

 

Pont ilyen a salgótarjáni esett is! Véletlenül sem szeretném, hogy ez a cikk valami könyvajánló lenne, hiszen a helyzet komolysága megköveteli, hogy bármi hasznot is húzzon bárki az esetből, de fontosnak tartom megemlíteni Rácz Stefán Tibor, „Fogadj el” című könyvét ugyanis a könyv egyik szereplőjéről is akaratán kívül rossz akarói által ki került egy szexuális tartalmú videó!

Az író remekül megfogalmazta és leírta, hogy ilyenkor mit érezhet az áldozat! Mert igenis ebben az esetben a lány az áldozat .Lehet le k.rvázni ribancozni,de az-az igazság a szeretkezés nem bűn. És bizony lehet megkövezni, de az hogy a lány ágyba bújt avval a bizonyos fiatalemberrel az számomra nem elítélendő, még ha egy éjszakás kaland is volt!

 

Az viszont hiba, hogy megengedte a fiúnak,hogy videóra vegye az aktust!

 

Bármennyire jó buli az aktuális partnerünkkel „home videót” készíteni annyira veszélyes is! Hisz, ahogy a mellékelt ábra is bizonyítja, bosszú eszközévé is válhat vagy akár véletlenül is feltölthetjük. Elég egy félre kattintás és a videó mutálódik a neten!

De kicsit térjünk ki arra, hogy mit érezhet ilyen esetben az áldozat!

Elsősorban tehetetlenséget, még ha a videót sikerül letörölni és jobbik esetben nem terjedt tovább a videó ott vannak azok az emberek, akik látták vagy hallottak róla!  Az, emberek hajlamosak az ilyesmit nem elfelejteni ítélkezni pedig egyenesen divat mintha az ember nem ugyanezt csinálná otthon esetleg mármint nem szeretkezne valljuk be kevés az-az ember aki nem szeretkezik valamilyen formában…

Ha az áldozat lány, mint jelen esetben az illetőnek sokkal nehezebb a dolga,hiszen ha egy srác száll virágról virágra, ha egy srácról kerül ki ilyen videó ritka az, aki elítéli, a srácot sokak inkább jól hátba veregetik (Igen apám igazi Alfahím vagy) na de a lányokat illik lek.rvázni mert egy nő csak „monogámiára születhet”!

 

Ilyenkor bizony felmerülhet az öngyilkosság lehetősége, is mint kiút a gödörből! Pedig az minden csak nem kiút és megoldás! Fontos hogy a család mellette legyen!

 

Én mindenképp azt kívánok a hasonló esetbe keveredett áldozatoknak, hogy kitartás, van kiút,vannak emberek, akik nem ítélkeznek!  Mi veletek vagyunk!

 

Lelki Elsősegély telefonszolgálat hívható 116-123-as telefonszámon

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .