Mr.FeFe és a KülVároSiGyerEKek-„Másoknál lehet, hogy nehéz a közös munka, de a mi esetünkben nem így van”


Mr.Mc-vel két éve készítettük az első interjúnkat, akkor még szárnypróbálgatásairól mesélt ma már nevet változtatott és zenekart alapított. Azóta több fellépésen is túl van és gőzerővel dolgoznak a KülVároSiGyeEKek legújabb dalain. Mert ugye ez az új együttes neve!

És most mindenről meg is kérdeztük őt az alábbi interjúban.

 

Legutóbbi beszélgetésünk óta közel másfél év telt el. Mesélj egy kicsit mi történt veled azóta?

 

Hát igen, körülbelül annyi telt el. Igazából sok minden történt, sőt alig van megállásom. Most készítettük el az új videoklipet melynek a Gyere vissza 2. címet adtuk. Ez a dal már a saját együttesemmel közösen készítettük el.

 

Honnan jött a névváltoztatás ötlete? Miért lett MR. Mc-ből Mr FeFe?  Egy eladhatóbb nevet szeretetek volna?

 

Igazából itt nem a pénz volt előtérbe helyezve, hanem egy olyan könnyű név, ami jól cseng, mégis megmarad sok emberbe, és ami figyelemfelkeltő is egyben. Természetesen valamilyen szinten a facebook nevemnek is köze van hozzá, hiszen a keresztnevem kétszer van kiírva: FEcoo FErenc, és így ebből jött a Mr.FeFe. Meg úgy vélem ez az a név, amivel azonosulni tudok, és a magaménak érezhetem.

 

Az elmúlt időszakban több előadó is közreműködött dalaidban. Ebben az esetben Vikii-re és Susii-ra gondolok. Terveztek még együtt közös munkát?

 

Így van. Valóban Közreműködő eladóként, dolgoztak velem két dalomnál is. Gondolok itt az Apa nélkül és az Ismeretlen alakok című szerzeményemre. Egyelőre nem tervezek egyik személlyel sem közös munkát. Most jelenleg az együttesre koncentrálok.

 

 

Mesélj egy kicsit az együttesről?

Igazából zenekarban sajnos egyelőre egy lány dobosunk van Szűcs Bianka, plusz egy gyönyörű hangú énekesnőnk Liza. Meg persze jómagam Mr.FeFe aki a rapperként és alapítoként vagyok az együttes tagja. Az első közös dalunk elkészítéséhez (Gyere vissza 2.) kétgitáros ismerősöm segítségét kellet kérnem, hiszen a zenekarba továbbra is keresünk egy fő akusztikus gitárost, egy basszus gitárost és egy billentyűst is.

 

 Mennyire nehéz együtt dolgozni?

 

Másoknál lehet, hogy nehéz a közös munka, de a mi esetünkben nem így van. Mert ha van egy jó csapatvezető, aki remekül irányít és támogat akkor nincs semmi probléma. Mi esetünkben pedig ez a helyzet .Nálunk a remek vezető a managerem akinek nagyon sokat köszönhetek.

 

Honnan ismeritek egymást?

 

A dobosunkkal, Biussal egy középiskolába jártunk, és igazából a zene hozott össze minket úgy hogy mára már nagyon jó barátokká váltunk. Lizával igazából facebookon ismerkedtünk meg, egy éve jelölt be, aztán csak idén januárban kezdtünk el beszélgetni, és ahogy megismertük egymást összehozott minket a sors úgy mond, tehát ő a barátnőm lett.

 

Mik a terveitek a jövőre nézve?

 

Természetesen minél több fellépést, szeretnénk, nagyon jó lenne, ha beindulhatna ez az egész, de bizakodó vagyok, mert tudom, hogy fog sikerülni, hiszen előző interjúba még arról meséltem neked, hogy szeretném, ha ez az álmom teljesülne, és most végre teljesült, megismerték a Mr.FeFe nevet. Sokszor van, hogy megállítanak, az utcán bíztatnak és gratulálnak számomra ez felemelő érzés. A terveink még a jövőre nézve mindenképpen egy kislemezek, és nagylemezek megjelenése a közel jövőben, majd saját logós termékek eladása tehát az online Webshop indítása.

 

A dalaitokat továbbra is te fogod írni vagy az együttes többi tagjai is a segítségedre lesznek?

 

Természetesen igen. Bár a Gyere vissza 2. részét közösen írtuk meg manageremmel, és több mint valószínű, hogy a többi dalt is közösen fogjuk megírni.

 

Hol tervezitek az első fellépést?
Igazából nekünk mindegy is lenne, hogy hol lenne, de ha lehetséges először mindenképpen Budapesten.

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .