Ne csak a bőröd, de a hajad is védd a napsugárzástól!


hajápolás2Ti kérdeztetek mi válaszolunk!

Nem régiben kértünk titeket hogy bátran tegyetek fel kérdéseket hajápolás témában! Szerencsére nagyon aktívak voltatok jöttek a kérdések szép számmal! Most pedig válaszolunk!

Itt a nyár milyen hajszínt javasoltok?

Ez sok mindentől függ a arckaraktertől és évszaktól az arcbőröd színétől!Évszakot tekintően érdemes a megszokott vagy alap hajszíntől legalább 2 árnyalattal világosabb hajszínt választani!Hiszen itt a nyár a nap pedig sokat világosít a hajon egy világosabb hajszínen nem lesz szembetűnő a nyaralás és a napozás jelei!

Ebben a nagy melegben állandóan bezsírosodik, a hajam mit tegyek!?

A hajtípusnak megfelelő sampon kiválasztása sokat segíthet érdemes a káros túl zsíros ételeket kerülni több zöldséget-gyümölcsöt fogyasztani! És a mindennapi hajmosás ellentétben a szóbeszéddel segíteni fog ebben a nagy hőségben máshogy úgy sem lehet kibírni!

Szárazon vagy vizesen vasaljam a hajamat?

Természetesen szárazon!Meg se próbáld vizesen még viccből sem! Ez a móka a hajad elvesztéséhez vezethet! Hiszen szó szerint „megfőzöd” a hajszálaidat! Hajat csak szárazon szabad vasalni és akkor is ajánlót a hő védő Spray, krém használata! Nem csak vasaláskor, de napozáskor is érdemes használni, hiszen az erős UV sugárzás nem csak a bőröd, de a hajadat is kiszáríthatja!

Rövid haj formázására mit javasoltok zselét vagy vaxot?

Ez is sok mindentől függ, a haj vastagságtól a frizura fazonjától az ember személyiségétől lehet, hogy bután hangzik, de tényleg! A zselével vizes hatású a haj és nem megfelelő mennyiségnél pont az ellenkezőjét érjük el a haj akár le is lapulhat tőle! A vaxot inkább lágyabb formázásra tincsezésre ajánló és személy szerint Vax port használok gyors és egyszerű észre sem venni, hogy bármit a hajamra tettem volna!

Továbbra is várjuk divattal haj és bőrápolással kapcsolatos üzeneteiteket email címünkre az info@pusztaonline.hu-ra! Kérdezzetek bátran mi pedig szakértőink segítségével válaszolunk!