Patocska Olivért (egykori ByTheWay) énekest faggattuk! 1


Patocska Olivér

Fotó:Csányi István

Nem régiben jelentette be Olivér a nagyérdemű előtt, hogy kilép a ByTheWay csapatból és saját karrierét egyengeti tovább!
Ezért ha nem is személyesen, de felvettük Olival a kapcsolatot! Nem pironkodtunk feltettük kérdéseinket! Ő pedig készséggel válaszolt!

 

Most hogy kiléptél a csapatból hogyan tervezed a jövődet?

Szeretnék a jövőmben valami maradandót alkotni, szeretnek segíteni az embereken, továbbá a látásmódjukon! Hiszem, hogy ez a világ lehet egy sokkal élhetőbb hely is.

Szeretnél új együttes alapítani? Vagy a jövőben a feldolgozásokra helyezed a hangsúlyt?

Szeretnek majd saját dalokkal is foglalkozni meg feldolgozásokat is csinálni, nagyon sok másik zenész ír jó dalokat, amiket jó énekelni! 🙂

 

Ha jól tudom kint éltél és dolgoztál Angliában tervezed a jövőben, hogy újból itt hagyod kis hazánkat?
Szeretném bejárni a földet, élni kicsit itt kicsit ott! Anglia nagyszerű hely, lehet, hogy még megyek oda, de előtte szívesen elnéznék meg pár helyre.

 

Nem régiben egy jótékonysági eseményre invitáltad a rajongóidat! Fontosnak érzed a mai fiatalság felhívását az adományozásra?
Nem csak az adományozásra való felhívást tartom fontosnak, de sok minden mást is, aminek a fiatalsághoz köze van! Ok: a jövő, így nagyon fontosnak tartom, hogy jó értékrenddel rendelkezzenek, hogy fontosnak tartsák a saját elképzeléseiket, és tanuljanak eleget, hogy azt meg tudják valósítani! Az, hogy őket a jótékonykodásra sarkallom abban is segít, hogy észrevegyék, egyrészről sok apró dolog okozhat nagy változásokat és hogy egy-egy nagy változásnak ők is a részesei lehetnek.
Tervezed a jövőben hasonló esemény szervezését?

Nagyon szeretném rendszeresíteni az ilyen eseményeket, hiszen annyi ember szorul segítségre.

 

Egykori csapattársadról régebben megjelent egy cikk, amiben arról írtak, hogy regisztrált tagja egy meleg társkereső oldalnak! Ebből kifolyólag kérdeznénk téged mi a véleményed az LMBT társadalom embereiről?

 

Most így hirtelen utána kellett nézzek mi az-az LMBT. Nagyon fontosnak tartom, hogy idővel változás történjen ezen a fronton is, bár mindkét oldalról. Az emberek és a törvény is egyre befogadóbb mindennel, ami más, azért mert szükség van változásra. Mindenki ugyanolyan ember, az, ha valaki a saját neméhez vonzódik az-az Ő maga dolga, ezt el kell fogadni, neki pedig diszkréten kezelni ezt a szituációt. Az hogy YaOu kepeivel valaki felregisztrált egy ilyen oldalra, azt nem tartom annyira viccesnek, hiszen eljutott a médiához, így az egész ország tudomást szerzett róla, hogy ez így, ebben a formában létezik, pedig neki ehhez semmi köze nincsen. Ez puszta rosszindulat.

 

Esetleg meghívást kapnál egy ilyen típusú szórakozóhely szervezőitől? Elfogadnád a meghívást vagy elutasítanád?

Ha meghívást kapnék, egy ilyen klubba elfogadnám a meghívást. Nem gondolom, hogy félnem kellene bármitől. Vannak barátaim ebből a társadalomból és nagyon jó emberek. Tudják, hogy én nagyon boldog vagyok a barátnőmmel, és elfogadják.


Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Egy kis gondolat “Patocska Olivért (egykori ByTheWay) énekest faggattuk!

  • Olasz Dorina

    Szia Oliver én csak azt akarom mondani hogy nagyon nagyon örülök annak hogy megint együtt vagy Àgival bàrki bàrmit mond ès gondol ès az rossz dolog ròlad az àssa el magàt! Ès remèlem nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon sokàig lesztek együtt Àgival! Ès sok sikert az àlmaidnak <3 ♥