Segítsünk Vivienen és családján!


423Mielőtt mélységig belemerülnék, a történet komolyságában fontosnak tartom leszögezni,hogy weboldalunk minden igyekezetében azon dolgozik,hogy hiteles információk ,történeteket tárjon az olvasó elé! Ahogy minden cikkünknél ennél a cikknél is, sőt itt kiemelt hangsúlyt fektetünk a kutató munkára! Hiszen fontos mindenkinek tudni, ha valaki segít, az a segítség tényleg a családhoz jut és segíteni is kell, mert nagy szükség van rá!

 

„2008 április 24-e. Amíg élek, nem felejtem el ezt a dátumot – Ez volt az a nap, amikor édesanyám síremléke rádőlt a lányomra,(Vivienre) akinek a combcsontja nyílt töréssel szilánkosra tört. „  

Nyilatkozott Bonivárthné Tóth Noémi a kapos.hu weboldalnak!

A történet ugyanis itt kezdődik Bonivárth család a tragédia előtt sem élt fényűzően mondhatni átlagos magyar családi jövedelemmel rendelkeztek, de a baleset mindent megváltoztatott! Vivienek számos műtéten kellet átesnie, hogy idővel lábra állhasson, majd újból járni tanulhasson!

Látni azt, hogy a gyermeked a kórházi ágyban szenved, szörnyű lehet! Főképp a tehetetlenség érzés, hiszen az orvostudományom kívül az ember nem tud segíteni, talán csak annyival, hogy a gyermekkel próbálja az ember elfelejteni a gondokat!

A családot nem csak lelkileg, de anyagilag is megviselt a baleset a gyógykezelések finanszírozása érdekében a házukra 2 jelzáloghitelt is fel kellet venniük! Ekkor már a Vivien újra járt nem volt szükség tolószékre, semmi segédeszközre, anyagi problémát leszámítva a család élete kezdett vissza térni a régi kerékvágásba!

422Mikor már elvonultak a viharfelhők senki sem számított egy újabb csapásra! Pár évvel a baleset után Vivien szűnni nem akaró fejfájásra panaszkodott az egyik szeme felett pedig egy duzzanat alakult ki, ami csak egyre növekedett! Majd idővel a tünetek mellé memória zavarok is társultak! Család felkeresett egy szemész orvost, aki Debrecenbe küldte őket vizsgálatokra, ahol később közölték, hogy Viviennek agydaganata van! Az orvosok megállapították, hogy a daganat az agytörzsön helyezkedik el mintát pedig lehetetlen volt venni, hiszen nem fértek hozzá! A kislány már ekkor olyan súlyos állapotban volt, hogy már a nevét sem tudta leírni! „Ez már önmagában is tragédia és mindezen keresztülmenni egy családnak, gyermeknek szörnyű lehet, csak az tudhatja, milyen súlya van a történteknek, aki már élt át hasonlót (szerkesztői gondolat)”

De itt még a történet mindig nem ért véget, hiszen a műtétet a magas komplikáció esélye miatt sehol sem vállalják!

Egy ismerős révén a család rátalált egy külföldi készítményre, ami a tapasztalatok alapján használ! De sajnos a a gyógyszer három havi adagja több mint  fél millió forint emellett Vivien kiegészítő kezelésére is jár Miskolcra egy független egészségügyi centruma emellé még jön a speciális diéta és a deutérium mentes víz költsége!

 

A család napról napra él és nem tudják, meddig bírják anyagilag! A szülőnek mindig a gyermeke egészsége és élete a legfontosabb! A család igyekszik mindent megtenni, hogy Vivien meggyógyuljon, de mindenhez kell az anyagi támogatás és a segítség!

Szerkesztőségünk tagjai arra kér mindenkit, ha megteheti, segítsen akár egy megosztással akár pénzbeli adománnyal. Reméljük, cikkünk nagyobb szerkesztőségekhez eljut és ők is hasonlóképpen cselekednek!

 

A felajánlásokat a “Segítséggel Jó szívvel” alapítvány keresztül is eljuttathatják a családnak Nagyon Tímea. 06/20 321-00-06 kuratóriumvezető; a pénzbeli adományokat pedig erre a számlaszámra küldhetik: ERSTE BANK Bonivártné Tóth Noémi: 11600006-00000000-57797632; a megjegyzés rovatba: Bonivárt Vivien gyógyulásáért