Szivárványszínű a suli kerítés!?Mi ez BUZILOBBI?


Erős szalagcím, erős mondatok, buta emberek.

Előre is elnézést kérek azoktól, akik ezeket a csalódottsággal, dühvel áztatott sorokat olvassák. De biztosan lesznek közöttük olyanok, akik hasonlóképpen felháborodnak az alábbi hírek hallatán!

Néhány lelkes önkéntes tanár, szülő és a  Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjai pomázi Mátyás Általános iskola kerítését szivárványszínűre festette.

Nem kis felháborodást keltve, hiszen volt olyan szülő, aki ahelyett, hogy a festésben segített volna (inkább nem is írnám le) melyik politikai párt képviselőjének közreműködésével nyílt levelet írt a polgármesternek! Aggodalmaiknak hangot adva.

Szintén nem említem, képviselő úr nevét (többi média majd megteszi), aki saját pénzéből festéket ajánlott fel a kerítés átfestésére!

Teljes nyílt levél

Mert előtte ugye sz.rt rá hogy milyen állapotba van a kerítés most máris szivárványszínben pompázik akkor már fessük át, mert mi az, hogy a suli kerítése buzi zászló színeire hajazz!

Csak pár laza hozzászólás, amit a fent említett nyílt levél alatt találunk! (Most sajnálom azért, hogy nincs egy jó nagy bemutatós hangulatjel a facebook-on)

Kedves Hölgyem mielőtt okoskodik, Attila gondolom a Pride „szivárvány” színre gondolt. Amik pontosan ezek a színek és még a sorrend is úgy van festve. Szóval elég undorító, hogy egy iskola vezetősége így festi le a kerítést. Hozzáteszem, nekem semmi bajom a melegekkel, de ez egy iskola!!!

S van a ki legalább tud gondolkodni! A nemet mond a fertőre,az ország erkölcsi rombolására! Nem volt hülyeség az a jobbágyság! Aki nem lát az ne szóljon bele a közéletbe mert csak rombolni képes! Na,most Ti alkalmasnak tartjátok magatokat ezek után szülőnek?! Egy alapos önvizsgálat azért nem ártana! Persze ehhez az EGO kezelése lenne szükséges és megfelelő ön kritika! Ahhoz meg egy működő hüvelyk ujj! Mert csak a mutató ujj integet mások felé!

Tudom, kicsit indulatos vagyok és talán használtam olyan szavakat, amit nem éppen illik, de jelzem, bátran buzizhatok nem,?Én is megtehetem, ha más is megteszi nap, mint nap . és nem gondolván arra, hogy a szavaknak súlya van!

És kedves szülők, akik nyílt levelet írogatnak tessék festéket és ecsetet fogni és festeni! Majd hazamenni és szidni melegeket elítélni, de biztos vagyok benne, hogy van közülük legalább egy, akinek a gyermeke meleg és halja édesanya vagy édesapja esetleges szitkozódást. És az, amit hall nagyobb sérülést okoz neki, mint hogy színes a kerítés.

Végezetül egy ideillő film és idézet.

 „Mielőtt valamire áment mondana az otthonában vagy munkahelyén, még gondolja át mit mond. Egy gyermek figyeli a szavait” – Mary Griffith

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .