„Tanácsok Tiniktől Tiniknek” Facebook oldal alapítóját kérdezgettük!


Manapság fontos, hogy ha bajba kerül, az ember merjen és tudjon segítséget kérni! Legyen az felnőtt tinédzser aggastyán!

Talán a legnehezebb dolog az a személy, szervezet kortárs, kiválasztása, akiben maximálisan bízhatunk, hogy jó tanácsokat kapunk! Szerencsére vannak olyan fiatalok, akik idejüket arra szentelik, hogy velük egykorú tanácstalan tiniknek segítsenek kilábalni a problémákból!Így hát úgy gondoljuk, ők megérdemlik a tiszteletet ezért klaviatúrát ragadtunk kérdeztünk és választ is kaptunk!

PO: Honnan jött az ötlet, hogy ilyen típusú közösségi oldalt hozz létre?

Tanácsok Tiniktől Tiniknek: Az ötlet hogy egy tanácsadói oldalt hozzak létre, abból ered, hogy rengeteg barátom kért tőlem tanácsot, és úgy vettem észre, hogy ezekkel a tanácsokkal segítettem nekik.

PO: Egyedül szerkeszted az oldalt vagy esetleg barátok segítségével?

Tanácsok Tiniktől Tiniknek: Április 25.-én lesz 3 éve, hogy az oldalt létre hoztam, azóta nagyon sokan fordultak hozzám tanácsért, ezért azóta még 2 szerkesztővel együtt csinálom az oldalt, amit ezúton is szeretnék megköszönni nekik.

PO: Mik a leggyakoribb problémák, amikkel hozzátok fordulnak a követők?

Tanácsok Tiniktől Tiniknek: A legtöbben szerelmi problémával fordulnak hozzánk, de mindenféle segélykérés érkezik hozzánk. Például: családi gondok és lelki problémák.

PO: Szerintetek mennyire fontos manapság a kortárstól kapott hasznos tanácsok? Szerintetek egy „velünk” egykorútól könnyebb tanácsot kérni?

Tanácsok Tiniktől Tiniknek: Azt gondoltam, hogy a mai világban egy ilyen oldalra szükség van. Szerintünk manapság nagyon fontos, ebben a korban, hogy egymástól kérjünk tanácsot, hiszen rengeteg dolog van, amit a szülőkkel nem tudunk, vagy nem merünk megbeszélni.

PO: Az előző borítóképeteket látva merjük feltételezni, hogy a tolerancia hívei vagytok!

Forrás:Tanácsok Tiniktől Tiniknek Facebook oldal.

Forrás:Tanácsok Tiniktől Tiniknek Facebook oldal.

Tanácsok Tiniktől Tiniknek: Ami az előző borítóképünket illeti, ezzel is szerettük volna kifejezni, hogy számunkra mennyire fontos, az elfogadás.

PO: Szerinted szerintetek a mai fiatalság elfogadóbb?

Tanácsok Tiniktől Tiniknek: Szerintem a mai fiatalság elfogadóbb a mássággal szemben, hiszen az Ask.fm oldalunkon feltett Napi Kérdésünkre válaszolók több mint 90%-ka elfogadja a másságot.

 

Mi nyugodt szívvel ajánljuk, mindenkinek ezt az oldalt kövessétek őket lájkoljátok osztjátok és bátran kérdezzetek, ők biztosan segítenek!