Videók


Top 10 Szerelmes dal Valentin napra!

Justin a RadioPink egykori műsorvezetője ismét a zenéket helyezte előtérbe! Rangsorolt, válogatott, de most a top 10-es lista tematikájának a szerelmet választotta!

Szóval itt egy kis Valentin napra hangoló zenei válogatás!
10.Keresztes Ildikó – Egészen, mert félig nem tudok

9.Tompos Kátya: Szerelem

8.Ágnes – Varázsolj a szívemmel

7.ÁKOS – ÉRINTŐ (Duett Janicsák Vecával)

6.Kasza Tibi – Ha te kéred

5.Wolf Kati – Lángolj

4.Hien-Valami történt

3.Rúzsa Magdolna – Szerelem

2.Ed Sheeran – Give Me Love

1.Clean Bandit & Jess Glynne – Real Love

 

cropped-10446645_660604777350903_6747948203812984442_n.png


Induljon, jól a hétfő itt van pár tuti hét indító zene!

Nem megy manapság mindig minden gördülékenyen, de ezért nem érdemes búslakodni! Reggeli készülődéshez a munkába vagy a suliba itt van pár tuti jó szám, hogy minden könnyebben menjen!

Ha neked is forró a kávéd!

Mert egy kis napfény sosem árt!

 

Állatin induljon a reggeled!(na jó ez nem is annyira jó duma)

Vidáman mindig jobb!(Nyugi ez nem a 24 órás videó)

 

 

 


Újra itt a hétvége nézzük a hét Top slágereit!

Ha újra akkor nálunk tuti üvölt a Kocsiban a Zanzibár együttes és a legújabb számuk az Újra! Habár kicsit poénos a szövege, mint egy átmulatott nyári este!

 

Szerelem mindig megihleti a zeneszerzőket és az előadót! De mégis leghitelesebben a héten szerelem témában Rúzsa Magdi varázsolt minket legújabb számával, ami a Nélküled nevet viseli!

 

 

Kiesza-Hideaway a héten a nyolcadik helyet kapta nekünk még mindig bejön, ez a zene legyen reggel vagy este legyünk bárhol és a videoklip sem semmi, hiszen egy füst alatt forgatták!

 

A Crystal egykor frontembere Kasza Tibi ismét kitett magért! Zeneszerzőként és énekesként is bizonyította már tehetségét! És most újból itt egy bizonyíték!

 

 

Bob Sinclart a 2000-es évek elején a legkeresettebb Dj-k között tartották számon sok olyan zenét dobott a piacra, amire még talán most is rázzuk a hátsónkat!  És itt a legújabb zenéje Gisele-vel közösen a Hearth of Glass!

 

 

 

Péter Szabó Szilviát még mindig sokan a Nox énekesnőjeként azonosítják pedig már több mint 3 éve saját karrierét egyengeti elmondása szerint külföldi kiadóknak, szórakozóhelyeknek is készít dalokat! Az új szerzeménye 6 napja jelent meg Hív a világ néven!

 

Disclosure első hazánkban ismert zenéje a White Noise volt, ami nagy sikernek örvendett sokáig a rádió játszási listák élén tanyázott! Hasonló sikerek érhetik új számát is!

 

 

 

 5 Seconds Of Summer Csajok ettől a fiú bandától garantáltan lecsúszik a Bugyitok a bokáig, már ha szeretitek a nyáladzó tinédzsereteket! De végül-is nem a lényeg Se Looks so Perfect számuk jóra sikeredett és mi szeretjük, reméljük Ti is!  

 

Tiesto már rengeteg világsikert dobott piacra a sikere továbbá is töretlen hiszen újabb újdonság van a piacon a tarsolyából!

 

 

DiazMentha tőlünk kicsit messze áll ez a stílus, amit ők képviselnek, de nagy vitatkozás ment itt a szerkesztőségben és a többség első helyre szavazta régebbi szerzeményüket, amiben Szécsi Bőbe a közreműködő! És utólag belegondolva nem is olyan rossz!

 

 

A heti top 10 sláger rovat támogatója a Justin’s Top 10, ami hamarosan újra hallható a RadioPinken Lájkold kövesd Te is!

10498562_10204286632344590_213432569019942163_o