Utolsó nyári esték, programok, ahogy mi szeretjük.


Tudom én, hogy még messze a nyár vége, és biztos vagyok benne, hogy még lesz lehetőségünk leégni a napon. Viszont bármennyire is nem szeretnék tudomásul venni, de itt az augusztus.

Lassan ismét kezdődik a taposómalom, az iskola, az őszi munkahelyi meetingek és most már a munkahelyünkön sem nagyon marad lehetőség az 1-2 hetes szabadságokra.

Mindenesetre azért csüggedni nincs okunk, hiszen számos nyár esti lehetőég van, még amivel egy laza szombaton fel tudunk töltődni.

Szombat esti film őrület.

Nincs is jobb, mint összecsődíteni a családot, a barátokat és együtt nevetni a csillagos égbolt alatt egy kellemes filmnézés közepette. Egy kis kreativitással fényűző kerti mozivá tudjuk alakítani az udvarunkat.  Pár fény fűzér, takaró, párna, egy vetítő, vagy egy Tv és máris mehet a borzongás vagy a hahotázás.

Piknik a csillagos égbolt alatt.

Aki éppen romantikázásra vágyik, párjával annak különösképpen ajánlom, ezt a kikapcsolódási formát. Közösen elkészített szendvicsek a nyári koktélok és a kellemes társaság igazán feledhetetlenné tudják varázsolni az éjszakát.

Nyársalás és grillezés.

Azt hiszem ez az a program, amit az emberek 90 százaléka leginkább kedvel. Hölgyek pedig különösen, mert ez az a főzési forma, amit elsősorban a férfiak szoktak magukra vállalni. Nincs is jobb, mint a hűvösödő nyár estén összeülni a barátokkal, egy jót enni, inni, beszélgetni és énekelni, habár az utóbbi álltalában inkább a Cider-nek köszönhető.

Bóritókép:freepik.com

Megjegyzés hozzáfűzése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .